reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia, pozdrawiam!

Maju, Oliwko - pamiętam
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

reklama
i ja pozdrawiam ! :))
MONIKO wypoczywaj !!!!

(*) Majeczko , Oliwko ............ pamiętam Aniołki

kochane...na moment gościnnie korzystam z interentu...
Monia....nawet nie wiesz jak mnie cieszy twój post. Myślalm jak u was jest....
Majeczko, Oliwko cudowne jesteście :)
U mnie ok....tzn. Filip był chory ale jest teraz już lepiej..... mieszkanko nadal urządzamy, sama Anglia...spoko ale śmieszknie hehe Samo miasteczko stare..ale przez to klimatyczne.
Jak będę już miala własny intreret to sie odezwę na spokojniej....teraz juz musze kończyć. Ale caly czas o was pamietam i modlitwą i myślami jestem z wami
Dużo słoneczka dla wszytskich
całuje

filipku Dziś Twoje Wielkie świeto Wiec Przyjmij Słoneczko Kochane życzenia Samych Radości Dzieciństwa Mnóstwo Prezentów I Cudownych Chwil Z Mamą I Tatusiem :)

Maju(*)... Pszczółeczko Kochana pamiętam....myślę o Tobie każdego dnia...wierzę że kiedyś dane mi będzie poznać tę Wielką Małą Dziewczynkę która poruszyła i zjednoczyła tak wiele serc ludzkich...
Moniu, Marcinie, Pani Areto...ściskam mocno...

Maju ja też pamiętam pszczółko (*)

Mońcik trzymam kciuki za powołanie :tak:.

ostatnio bardzo mało mnie na bb było, dużo pracy, wyjazd, do tego jakoś na zmianę wszyscy chorujemy, ale ogólnie jakoś do przodu ciągniemy.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry