reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny!

W TV właśnie grają mecz, moj M ostro kibicuje, a ja tutaj he he...

Przez ostatnie dni zrealizowałam zmiany w mieszkanku, zakupilam kilka rzeczy, które odmienią wnętrze, zaraz inaczej się czuję - uwielbiam takie renowacje, nawet te najdrobniejsze.
Poza tym, wykorzystałam ze dwa dni ciepła i wygrzałam się nad wodą...pierwsza, naturalna opalenizna poprawila samopoczucie :)
W międzyczasie dotarło do mnie, jakie jest moje powołanie w życiu...ale o tym wspomnę dopiero, jak będzie widać owoce - więc nie prędko, bo to działania dłuuugoterminowe :)
Poza tym czas biegnie do przodu...jakoś...

Karolciu, nie mam pewności co do planów na weekend, więc jeśli coś ustalicie, dajcie znać.
Pozdrawiam wszystkich;-)

reklama
oj Monia a coz to za owoce, nono tos mi dala do myslenia hehe, a co planow weekendowych to ja w sobote pracuje do 21 wiec albo spotykamy sie u mnie okolo 22 no moze wczesniej jak komus bedzie sie chcialo po mnie przyjechac heheh albo spotykamy sie u mnie i wybywamy potanczyc, co prawda w niedziele na 10 do pracy ide ale co to przeszkadza jedno drugiemu :-) :-)

i ja także dołączam się do życzenia powodzenia w realizacji Twojego Powołania Moniko ! :))

(*) Majeczko......................

Witajcie kochane....
Ja juz ostatni raz z Polski wchodzę na forum, jutro juz będziemy w Anglii.
Chcialam się pożegnać bo mój dostep do internetu będzie ograniczony na początku.....ale jak tylko będę mogła to się odezwę....
Będę o was pamiętać i modlić sie żeby u każdego było tylko lepiej:tak:
Monisiu....mocno was tulę, jestem z wami myśalami każdego dnia

Majeczko.... bądź najszczęśliwszym Aniołeczkiem Nasza kochana Pszczółko........
[*]
[*]
[*]
Trzymajcie się cieplutko i trzymajcie za nas kciuki....zwłaszcza za zdrówko Filipka, bo mały od dziś znowu ma katarek....i troche mnie to martwi żeby znowu coś gorszego się nie przyplątało.....ehhh....
Całujemy i pozdrawiamy
papapa

reklama
madziu, POWODZENIA!!!, nie martw się wszytko będzie ok. Pisz jak będziesz zmogła :tak:
Jestem tu zawsze, czytam ale nie wiem co pisać...
MM, ściskam !
Doris, co u Was?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry