reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karolciu, ale z Michasia zrobił się kawaler. Super fotka!!! :* :-):tak:

Adaśku - czekamy na fotki. A jeśli się ukazały gdzieś na stronce, to podeślij link!!! :rofl2:

Monika trzymaj się ciepło!!! My przesyłamy naszą siłę dla Ciebie i Mai, a także mnóstwo wiary, miłości i gorących uścisków!!! Nie dajcie się Dziewczyny!!!!!!!!!! ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

reklama
Witam drogie forumowiczki :)

ja swoich zdjęc niestety udostępnic nie moge bo zajmuja ponad 800 MB i nie mam gdzie tego wrzucic.

Dla zainteresowanych mogę wypalic na CD.

Podaję Wam jednak dwa linki do innych zdjęc z tej imprezy:

Fotki VIP.rar

http://tv.e-plik.eu/www.ratujmymaje.com.pl_.zip

tutaj macie dośc sporą paczkę zdjęc tak więc - zapraszam do zasysania :D

Pozdrawiam :)

Adasko to ja poprosze tylko to zdjecie z MOnia i Hania :-) no i jesli masz jeszcze jakies ze man czy Pawlem, ale chyba nie :-)

Właśnie Karola, Michaś to juz spory chłopczyk, pozazdrościć :)

Ja wróciłam od Majki. Jestem poddenerwowana, booo...Maja znowu cała zalepiona, usta to jedna wielka skorupa, jakby chciec zerwac go z jednej streony, to zostanie blizna bez kawałka wargi. Standardowo zasmarkana, z rączek schodzi jej wysuszona skórka buuuu.... Nie wytrzymałam-uderzyłam do pielęgniarek i pytam czy to musi tak wyglądać, ona na to, że Maja nie przyjmuje juz nic doustnie to jej wysychają. Ja na to, że przeciez mozna jej czesciej zwilzac i smarowac kremem który sami kupiliśmy na zlecenie pani dr. Krzywa mina i tyle. Poprosiliśmy z dyzurną dr - i znowu zwracam jej uwagę na ten problem. Ona mi ze tak to jest przy respiratorze, a ja znowu, że w katowicach Maja leżała 2 miesiące pod respiratorem i sondą, a nawet strupeczka nie miała, więc da się dopilnować.....itd itp...Pani dr zwrociła im uwagę, a teraz mam w nich wroga? Mam dosyć, tyle nerwów, bo nie wykonuja swoich obowiązków....buuu...

Moniko niech się gniewają i boczą - taki zawód wybrały i to ich obowiązek. A swoją drogą to znieczulica - widzieć cierpiące bezbronne maleństwo i nie zwilżyć mu usteczek - wrrrredne :wściekła/y:babochy.
Wycałuj ją od nas.
Trzymaj się ciepło i myśl pozytywnie - pomyśl jak Maja za kilka miesięcy będzie biegać albo kopac w piasku...:-):-):-)
Pozdrawiamy

nosz kur... mac!!!! co za baby!!!! najlepiej by bylo przeniesc Maje! rany Ty masz byc ich wrogiem? w takim razie oni sa wrogiem calego kraju ktory tak sie przejmuje Majeczka!!! dawaj no namiary na ten szpital, jak sie ich obsmaruje to im w piety pojdzie!!! caluje mocno!!

ps. Michas faktycznie chlopicho mi rosnie :-) tzrymam go dla Majeczki o ile bedzie zainteresowana hehe :-)

Ja mam propozycję - spiknijcie Majeczkę i Michałka - zostanie w ekipie :-)

Monisiu - teraz codziennie śledzę lody Waszej pociechy i jestem cały czas z Wami - trzymajcie się i walczcie - pamiętaj, jak coś uderzaj śmiało - w miarę możliwości pomożemy :)

pozdrawiam gorąco :)

Mońcik to okropne:wściekła/y:
Uważam,że z obsmarowaniem super pomysł.Napisz co i kto,już im opinię wyrobimy:tak: Nie pozwolimy Mai zrobić krzywdy !!!!!!!!
Ale wiesz,jako,ze z rodziną przerobiliśmy wszystkie możliwe szpitale...to niestety normalne,chyba,że...zapłacisz pielęgniarkom za "specjalną" opiekę:wściekła/y: Wiele szpitali,to jak się zapytasz, to zupełnie oficjalnie maja stawki i zeszyt z dyżurami "prywatnych" pielęgniarek:angry:
A potem, jasny gwint,takie strajkują:wściekła/y:
Trzymaj się kochana jakoś.

reklama
Mońcik>> To straszne co piszesz... Pamiętaj, ze wiele z nas wypowiada się rzadko (podejrzewam że z tych samych powodów co ja... no bo jak napisać coś co nie zabrzmi trywialnie? jak wyrazić co się czuje?). Koniecznie pisz codziennie co u Mai, i walczcie o wyrwanie jej z tej gliwickiej mordowni! Naprawde zaczynam wierzyć że ten szpital ma ogromną zasługę w doprowadzeniu Majeczki do tak złego stanu... Niby takie nic, niby tylko wirus do zwalczenia antybiotykiem, a oni zaprzepaszczają całą pracę nad jej samodzielnością... To naprawdę bardzo, ale to bardzo smutne...
Nie jestem wam w stanie pomóc w tym temacie, ale ruszcie niebo i ziemię żeby Maja została przeniesiona do Zabrza.
Trzymajcie się dzielnie, niech wam myśli zwątpienia do głowy nie przyjdą! Codziennie o Majce myślimy, rozmawiamy i modlimy się!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry