reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wczoraj nie dane było mi się zalogować na forum.... dziś musiałem zrobić to już z innego konta......
strona Mai dostępna jest chwilowo pod domeną Movie1
od środy natomiast strona już będzie pod domeną www.majablonska.pl

stronka Mai to podziękowanie dla niej od Nas..... 20-latków, nie mających "jeszcze" dzieci....
zmieniłaś Nas Aniołku....
dziękuję
Bartek, Bartek, Kuba, Przemek, Radek

Myślę, że Maja zmieniła nas, coś w każdym z nas na lepsze. Inaczej patrzymy na świat i na wszystko co nas otacza.
Majeczko (*)
MM... spokoju i wielu wspaniałych ludzi dookoła Wam życzę.

reklama
Witam Was Dziewczyny!!!
Tyle pozdrowień dla Moniki i Marcina, a ja po moim ostatnim poście już tutaj nie zaglądałam i nawet o tym nie wiedziałam. Ale mogę Wam powiedzieć, że Oni tutaj zaglądają. W sobotę jak byliśmy w Pradze, to Monika mi oznajmiła, że Karolcia na forum napisała, że nas nie ma... ;) Marcin miał laptopa, więc zerknął na forum i przeczytał. Więc wydedukowałam, że czytają nasze posty. Nie wiem ile, ale jednak. :)
Wyjazd się udał, wszyscy oderwaliśmy się od rzeczywistości. Nie poruszaliśmy smutnych tematów. Ja nie należę do tych, co się wypytują, a zresztą nawet nie wiem, czy Monika chciałaby ze mną o tym rozmawiać.
Powiem tylko tyle, że było fajnie i mam nadzieję, że choć w małym stopniu pomogliśmy Monice i Marcinowi oderwać się od wszystkiego.
I Dziewczyny, nie rozpamiętujcie smutnych wydarzeń. Musimy się uśmiechać i przesyłać mnóstwo radości i miłości w stronę Moniki i Marcina!!!
Jesteśmy z Wami Kochani!!!

P.S. Myślę, że za niedługo Monika wrzuci tu zdjęcie z wyjazdu. ;)

Całuję Was wszystkie!!!

Witajcie... dziś znowu świeci słonce :-) to nasz promyczek...

Jestem...

MM...myślę o Was najcieplej jak potrafię...może czujecie te wszystkie nasze dobre myśli krążące wokół Was ?...

Majeczko (*)...serc tysiące poruszyłaś....odmieniłaś życie tylu ludzi...Bóg zesłał nam Ciebie na ziemię żebyśmy zrozumieli...

Na początku pisałyśmy 'to nie tak miało być'....ale ja zrozumiałam że to właśnie TAK miało być...spotkaliśmy tutaj na ziemi Anioła...i ten Anioł-Majunia pokazał nam jak żyć...

Dziękuję Ci Majeczko (*)....

PS. Czuję ulgę po przeczytanui postu Hani...

U nas też dziś piękne słońce tylko chłodnawo troszkę:confused:
Hanuś, dziękujemy za "relację".
Może niedługo Mońcik coś do nas naskrobie, jakąś fotkę z wyjazdu wrzuci?
MM, pozdrawiam!

Bardzo się cieszę że wyjazd się udał:-)
Też codziennie podczytujemy;-)
I dziękujemy za opis Hanuś:tak:

Dzień dobry po weekendzie!

U nas też słonecznie...

Dzięki Hanuś za wiadomości. Masz rację, nie możemy rozdrapywac ran, musimy patrzec optymistycznie w przyszłośc, która przyniesie dla MM dużo radości. Będziemy się o to modlic.

Majeczko
[*]
[*]
[*]

Pozdrawiam!

li-6403.png

Dzień dobry po weekendzie!

U nas też słonecznie...

Dzięki Hanuś za wiadomości. Masz rację, nie możemy rozdrapywac ran, musimy patrzec optymistycznie w przyszłośc, która przyniesie dla MM dużo radości. Będziemy się o to modlic.

Majeczko
[*]
[*]
[*]

Pozdrawiam!
nic dodać nic ująć:-p

reklama
Witam w ten piękny słoneczny dzień!

Dzięki Hanuś za info!

Pozdrawiam gorąco Was MM ;-) Miłego dnia!

paaaaa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry