reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez nie mogłam otworzyc ale juz mi sie udało:tak: I znow łzy...Piekne chwile spedzone z Maja zostana Marcinowi i Monice na zawsze.Tego juz nikt im odebrac nie moze...

reklama
Piekna Strona...........znow Wszystko Jakby Odzylo....zbiore Sie W Sobie I Dodam Znicz...mm Jestem Z Wam.........

Stronka piekna ale i smutna....

Teraz rozumiem opis Moniki z gg :tak: Cezkamy więc na relację Hani ;-)

Pozdrawiam wszystkich

Ja także zaglądam, wpadam w zadumę i tak mi smutno na sercu....obejrzałam stronkę,łzy na policzkach ale i uśmiech do tych cudnych brązowych oczek... Majunia na zawsze będzie pięknym wspomnieniem dla nas wszystkich:tak: cześć jej pamięci...
MM-odpoczywajcie,regenerujcie siły i znajdźcie ukojenie...

jestem i ja...pamiętam...
obejrzałam stronkę...popatrzyłam w piękne oczka i...zamyśliłam się...
MM... jestem z Wami myślami...

Majeczko(*)...pozostaniesz w naszych sercach na zawsze Aniołku

Byłam wczoraj na pogrzebie męża babci - dobra kobieta, ale jakos łatwiej pogodzić się z jej smiercią, żyła ponad 80 lat i umarła w cierpieniu:( W kościele myślałam tylko o Majeczce, nie potrafiłam się skupić na czym innym, prosiłam babcie, aby sie nia zaopiekowała tam na górze.
[*]

jestem i ja...pamiętam...
obejrzałam stronkę...popatrzyłam w piękne oczka i...zamyśliłam się...
MM... jestem z Wami myślami...

Majeczko(*)...pozostaniesz w naszych sercach na zawsze Aniołku

ja tak samo............... pamiętam i obejrzałam stronkę !!!!!!!!

MM jestem z wami myślami!!

(*) Majeczko na zawsze pozostaniesz w mojej pamieci!

I znów płakałam.... a myślałam, że jestem silna i już sobie dam radę... ale:no:

MM... bądźcie silni!
jestem...
czekam...
przytulam...

reklama
wczoraj nie dane było mi się zalogować na forum.... dziś musiałem zrobić to już z innego konta......
strona Mai dostępna jest chwilowo pod domeną Movie1
od środy natomiast strona już będzie pod domeną www.majablonska.pl

stronka Mai to podziękowanie dla niej od Nas..... 20-latków, nie mających "jeszcze" dzieci....
zmieniłaś Nas Aniołku....
dziękuję
Bartek, Bartek, Kuba, Przemek, Radek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry