reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też cały czas myślę o Mai i trzymam kciuki za jej rodziców:tak:
Pozdrawiam

reklama
a co tu tak pusto :baffled::szok:
Z niecierpliwością czekam na relację Hani :blink::sorry2: Mam nadzieję, że MM sobie radzą..............jakoś..................:-(

Może nie powinnam tego pisać ale poprostu muszę. Maja - choć znałam ją tylko wirtualnie - wiele wniosła do naszego życia. Zrozumiałam tak wiele rzeczy, które były dla mnie oczywiste, a tak naprawdę są ogromnym darem.Człowiek zabiega o to czy o tamto - ładniejszy dywan, nowszy samochód, modne buty ... i nie zdaje sobie sprawy jakie to wszystko błache, nietrwałe, niewarte. Nie doceniałam zdrowia jakie nas nie zawodzi, przyjaciół, miłości, to że zawsze możemy liczyć na bliskich, że co rano się budzimy i nie myślimy że nie mamy co jeśc i w co się ubrać.
Szkoda tylko że dopiero taka tragedia i taki wstrząs uświadomił mi jaka jestem szczęśliwa. Nauczyłam się jeszcze jednego - nie tylko prosić Boga o kolejne dary i łaski ale dziękować za to co mam.
Dziękuję Majeczko:-), pamiętam... i nie zapomnę.​

Hanuś czekam na relację.

a co tu tak pusto :baffled::szok:
Z niecierpliwością czekam na relację Hani :blink::sorry2: Mam nadzieję, że MM sobie radzą..............jakoś..................:-(

relacji Hani narazie nie bedzie do wyjechali (Hania z mezem, MM, Haker, Spiritt i jeszcze dwie inne osoby) na weekend w gory, troche "relaksu" im sie przyda...mysmy tez mieli jechac....ale z Michasiem to jakos niebardzo :-(

to dobra wiadomość, MM przyda się taki wyjazd
Majeczko czuwaj nad rodzicami

Karlam, dziękujemy za info.
To dobrze, że są przy MM tacy dobrzy ludzie!!!

karola było nam Michasia zostawic ;-) dwie panny on jeden ........mialby jak w raju ;-):-p

reklama
witajcie, zaglądam tu cały dzień, ale dopiero teraz coś piszę, też miałam nadzieje na jakieś wiadomości
Karlam dzięki za info

MM myślę o Was codziennie modlę się

życzę miłej nocki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry