reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam!

Haniu pozdrów Monikę i Marcina ode mnie i mojej Rodziny. Jestem cały czas myślami z nimi...

Majuniu, tęsknimy i pamiętamy...
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

reklama
Witam...
Haniu ja również proszę o pozdrowienia dla MM, bo choć nie znam ich osobiście są mi bardzo bliscy...
pamiętam...myślę...modlę się...

Majeczko(*)...pozostaniesz na zawsze w naszych sercach Aniołku

Hanuś... a ja myślę żebyś pozdrowiła i gorącao uściskała MiM od nas wszystkich, bo wszyscy czekamy na ich " powrót " i myślimy......

Ja także dołączam się do serdecznych pozdrowień dla Moniki i Marcina. Bardzo dużo o nich myślę....

I Hanus ode mnie tez usciskaj Monikę i Marcina bardzo,bardzo moooocno!!!
MM modlę sie za was i dla was tu jestem i dla Pszczółki Naszej!!!

Całusy gorące i uściski kochani..........badzcie silni!!!!

(*) Majeczko serc tysiące poruszyłaś..............

Serce Malwiny

Witajcie - ja oczywiście także dołączam się do uścisków i miłych słówek dla Moni i Marcina...

Hanuś... a ja myślę żebyś pozdrowiła i gorącao uściskała MiM od nas wszystkich, bo wszyscy czekamy na ich " powrót " i myślimy......
Tez tak mysle ze wszystkie bardzo gorąco pozdrawiamy MM i myslimy bardzo ciepło o Nich!!! Duzo sił kochani...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry