reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam!

Haniu pozdrów Monikę i Marcina ode mnie i mojej Rodziny. Jestem cały czas myślami z nimi...

Majuniu, tęsknimy i pamiętamy...
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

reklama
Witam...
Haniu ja również proszę o pozdrowienia dla MM, bo choć nie znam ich osobiście są mi bardzo bliscy...
pamiętam...myślę...modlę się...

Majeczko(*)...pozostaniesz na zawsze w naszych sercach Aniołku

Hanuś... a ja myślę żebyś pozdrowiła i gorącao uściskała MiM od nas wszystkich, bo wszyscy czekamy na ich " powrót " i myślimy......

Ja także dołączam się do serdecznych pozdrowień dla Moniki i Marcina. Bardzo dużo o nich myślę....

I Hanus ode mnie tez usciskaj Monikę i Marcina bardzo,bardzo moooocno!!!
MM modlę sie za was i dla was tu jestem i dla Pszczółki Naszej!!!

Całusy gorące i uściski kochani..........badzcie silni!!!!

(*) Majeczko serc tysiące poruszyłaś..............

Serce Malwiny

Witajcie - ja oczywiście także dołączam się do uścisków i miłych słówek dla Moni i Marcina...

Hanuś... a ja myślę żebyś pozdrowiła i gorącao uściskała MiM od nas wszystkich, bo wszyscy czekamy na ich " powrót " i myślimy......
Tez tak mysle ze wszystkie bardzo gorąco pozdrawiamy MM i myslimy bardzo ciepło o Nich!!! Duzo sił kochani...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry