reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja tez dzien zaczelam od tego watku.
Swiatelko dla naszego Aniolka
[*]
[*]
[*] a dla MM duzo wiary, spokoju i ukojenia.

Jestem i ja....nie było mnie bo Fifi chory...zaraz następnego dnia ja się rozchorowałam....nie bylam w stanie wstac z łóżka....dziś troszkę lepiej. U Filipka też. Dziękuję za zainteresowanie moim maluchem.
Rozmawiałam z Moniką....jakoś sobie radzą....najgorzej kiedy są sami w domku, ale Marcin trzyma rękę na pulsie...i my sie modlimy o nich. Trzeba czasu...musi w końcu być lepiej....musi!
Majulek....słoneczko kochane. Bądź blisko rodziców....dodawaj im sił i wyproś łaski dla nich....Ty już wiesz najlepiej czego im trzeba Aniołku!!
Kochamy Cię skarbie i tęsknimy bardzo kruszynko
[*]
[*]
[*]

reklama
I ja pamiętam o Majeczce, Monice i Marcinie. Dużo o nich myślę....

Madziu, co tam z Zosią, czy masz kontakt z jej mamą? Bo za nią przecież też się modlimy i myślimy....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry