reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam.
MM ja też codziennie zaglądam i jestem z wami. Modlę się za spokój dla was.

MADZIU jak Filipek??
A czy wiadomo co u Zosi?

reklama
Witam i pozdrawiam...
i ja tu zaglądam z nadzieją, że zobaczę jakieś wiadomości od Moniki...
cały czas myślę i modlę się o siłę i spokój dla MM...
Dziewczyny jak można pomóc Zosi?

Majeczko(*)

Ja rowniez zagladam tu codziennie w miare mozliwosci...liczac, ze moze Mońcik napisze chociaz krociutka wiadomosc...:-:)-:)-(

Majeczko
[*]

Pozdrawiam Was dziewczyny!

Witam wszystkich
zaglądam ... myślę.... czekam.... i spoglądam na Majeczkę na pierwszej stronie wątku.......spokój i nadzieja...
MM tulę mocno

Ja rowniez zagladam tu codziennie w miare mozliwosci...liczac, ze moze Mońcik napisze chociaz krociutka wiadomosc...:-:)-:)-(

Majeczko
[*]

Pozdrawiam Was dziewczyny!

i aj też czekam ...............ale dajmy jej czas to jest jeszcze wszystko za wczesnie i za bardzo boli.........nam trudno sie pogodzic a co dopiero rodzicom.......

Pozdrawiam was i buziaki pa!

(*) Majeczko pamiętamy..........

Serce Malwiny

witam, tez tu zagladam codziennie, czekam na wiadomość od Moniki......
Moniko.....nie poddawaj się ... jestesmy z Tobą, tutaj znajdziesz od nas wsparcie.

Majeczko
[*]

.... i spoglądam na Majeczkę na pierwszej stronie wątku.......

Przyznam się Wam szczerze kochane e-cioteczki że jestem spokojniejsza...ale to tylko do momentu jak popatrzę na TO zdjęcie Majcika (*)...jak patrzę na te ogromne mądre oczka, na tą śliczną buzię to serce mi płacze od nowa...

Wiem wiem...miałyśmy nie rozdrapywać ran...przepraszam :zawstydzona/y:

reklama
witajcie, chciałam tylko powiedzieć, że jstem, jak zwykle, i pamiętam:-:)-:)-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry