reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*] Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie ...
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Maju wiem że jesteś wśród Aniołków, już Cię serduszko nie boli i bawisz się z Oliwką ... ale to takie trudne :-(

znicz.jpg

Śpij Majeczko
[*]
[*]
świeć nad swoimi rodzicami.
U mnie dziś też pięknie słonko świeci.
A jeszcze w nocy lał bardzo mocno deszcz
a tuż po 11 zaświeciło słonko.To pewnie zasługa naszego malutkiego Aniołka Majeczki.

reklama
Majeczko dziękujemy Ci że byłaś [`]
Dziewczyny byłam w środę na pogrzebie. Nieoczekiwana, nagła śmierć. 45 letni mężczyzna w środę wyszedł normalnie z pracy a w piątek w nocy (jak Majeczka) zmarł. Tętniak i nic nie dało się zrobić. :no: Pewnie pomyślicie że w porównaniu z Naszą Bohaterką długo żył, ale Rodzina i Znajomi pytali tylko dlaczego tak wcześnie. Ksiądz na kazaniu mówił że nie należy pytać Dlaczego??? należy pytać Po co?? Po co oni byli z nami?? Nie ma wątpliwości chyba nikt na forum, że Majeczka była tu na ziemi dla swoich Wspaniałych Rodziców i dla nas. Taka Mała Istotka zrobiła tak wiele. Same wiecie i piszecie o tym: Majeczko Tysiące serc poruszyłaś.
Też nie mogłam się pogodzić ze śmiercią Rodziców. Z tym że moje 4 - miesięczne dziecko straciło właśnie swoją Babcię, ale teraz już wiem, że był to mój własny egoizm.
U nas w Częstochowie też od soboty padał deszcz. Ale w środę w czasie pogrzebu tego kolegi tak pięknie świeciło słońce, że wierzę że i Jemu i Majeczce jest u Pana dobrze.

MM wiele sił Kochani

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry