reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Madzia, na pewno dobrze wybralas :tak:
Pieniazkow sporo sie udalo zebrac i jeszcze na pewno dojda (ja zrobilam przelew dopiero dzis rano :zawstydzona/y:).
A moze reszte co zostanie Moncik dolozy za jakis czas do jakiejs plyty czy pomniczka (nie wiem co beda robic) dla Majeczki - no chyba ze juz cos maja...
Zreszta to juz wylacznie ich decyzja...
witam sie wpadlam do domu i pierwsze to forum przezylam zalamke bo watek mi zniknal uff naszczescie znalazlam go powiem szczerze ze tez pomyslalam o dolozeniu sie do pomnika takiego jak Monika i Marcin sobie wybiora .... najpiekniejszego dla naszej Pszczółki

reklama
unikam tego watku...staram sie nie czytac tego co piszecie....za bardzo boli...moze kiedys bede miala odwage ale nie teraz...jeszcze nie...

MM tule was do serduszka!!!Jestescie wspaniali...

MAJU (*)(*)(*)

Przeczytałam I Niestety Nie Moge Powstrzymac Płaczu, Z OczU Leci Mi Fonntana....boże Dlaczego Ją Zabrałeś?

Siedzę czytam nie wierze łezki popłynęły po policzkach.Nie sadziłam że w tak smutnej chwili będziecie pamiętać o urodzinach Weroniczki.Przeczytałam jej wszystkie życzenia uśmiechała się.
Dwa lata temu to był najgorszy dzień w moim życiu,tak bardzo cierpiałam nie sadziłam że ta mała istotka będzie w stanie dać mi tyle radości i miłości jest taka kochana.
Niestety w swoje 2 urodziny zaczęła z nóżką w szynie jutro do ściągnięcia myślę ze to może dobry znak że to może ostatnia szyna w jej życiu.Tak bardzo bym tego chciała i również tego jej życzę.
W imieniu swoim i Weroniczki dziękuje wszystkim za pamięć i życzenia
DZIĘKUJE !!
!

9b3719b6cab7fcd1med.jpg

200103251972.png

200601222156.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

MM wlasnie wybieraja trumienkę
:(((((((((
Boze!!!!!!!!!!
Boże daj Im siłę....... to takie straszne:-:)-:)-:)-(
pogrzeb w piątek o godz. 11w kościele św.Jacka Gliwice -Sośnica

8acf3c05e500880fmed.jpg
Bardzo chciałabym tam być,ale ode mnie to za daleko:-:)-:)-(. Dokładnie o tej godzinie zapalę świeczuszkę dla Naszej Duszyczki i pomodlę się za Nią..... tylko tyle będę mogła zrobić

NON STOP PłACZę CHOC JA NIE ZNALAM TO SZCZERZE POKOCHAłAM, NIE MOGę ZROZUMIEć DLACZEGO LOS JEST TAKI OKRUTNY, NIEODWRACALNY.
NIE, NIE POGODZę SIę Z NIESPRAWIEDLIWOśCIą TEGO śWIATA.

reklama
Ja nie będę na pogrzebie Mai ale pomodlę się za nią także w piątek o 11tej i przy najbliższej okazji zapalę świeczkę na pobliskim cmentarzu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry