reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
słyszłam kiedyś opowieść (Ci, którzy ją znają wybaczcie, gdy coś przekręcę bo nie pamiętam już dokładnie) o człowieku, który oglądał swoje życie jako ślady stóp na piasku. Zawsze były to ślady dwóch osób: tego człowieka i Boga, ale gdy nadeszły najtrudniejsze chwile w życiu tego człowieka na piachu widoczny były ślady stóp tylko jednej osoby. Człowiek zwrócił się wtedy z pretensją do Pana Boga - dlaczego mnie opuściłeś? Dlaczego nie byłeś ze mną wtedy, kiedy najbardziej Cię potrzebowałem??? A Pan Bóg odpowiedział: "Byłem z tobą przez cały czas. Ślady, które widzisz to moje ślady. W najtrudniejszych chwilach twojego życia niosłem cię w swoich ramionach"

Piękna :tak:, nie znałam jej wcześniej.

Mam nadzieję, że nasze mysli, nasze modlitwy, nasze czuwanie pomaga w jakiś sposób Monice i Marcinowi przeżyć te smutne chwile.... Bardzo chciałabym im jakoś pomóc, przytulic, otrzeć łzy, powiedzieć, że jeszcze wszystko się ułozy, że jeszcze będą w życiu szczęśliwi.... tak bardzo chciałabym im dac ukojenie w bólu ... spokój.....

Przytulam Was i cały czas o Was myślę ....

reklama
:-:)-:)-:)-(
Boże daj im siłę, żeby mogli przez to wszystko przejść
serce mi pęka z bólu :-:)-:)-( znowu płaczę:-:)-:)-(

wiecie co... jestem osobą niewierzącą... jesli jednak sie mylę i Bóg lub jakaś inna siła sprawcza istnieje to ja również Go/Ją bardzo proszę o koniec już tych prób dla MM!!! Dość już się nacierpieli!!! Za duzo!!!! Juz starczy!!!

ta przypowiesc juz chyba byla pisana w tym watku, zapadla mi gleboko w pamiec ....

być może, nie śledziłam tego wątku wcześniej...

Maja na zdjęciu w Twoim podpisie wygląda na taką.........żywą...........że aż nie mogę uwierzyć w to co się stało........mimo, że wiem od 19.01....................................

A ja kolejny raz mialam nadzieje ze to jest tylko sen zly sen....achhhh

Madziu...wieniec napewno sliczny...potwierdzeniami nie zawracaj sobie glowy,a podziekowania, to raczej my powinnysmy Tobie podziekowac za to ze zajelas sie wszystkim...my tylko przelalysmy pieniazki...Dzieki Madziu...Masz wielkie serce...

Weroniczko duzo duzo zdrowka i samych szczesliwych dni zyczy Ci e ciocia z coreczkami...Buziaczki Ksiezniczko...Masz juz 2 latka...

Majeczko dla ciebie swiatelko (*)(*)(*)

Ta targedia poruszyła wszystkich, nie wiem co napisać, ale cały czas jestem myślami z rodzicami Majeczki, co wieczór modle sie za nich i za Maję...

reklama
Chciałabym Przeczytac Pamietnik Moncik Ale Nie Wiem Gdzie Mam Szukac, Odp.

pamietnik Monisi jest tutaj:

NIVEA body GOOD BYE CELLULITE - Zwalcz celullit! - portal społecznościowy

Tylko, żeby go czytać trzeba sie zarejestrowac lub zalogowac jesli ma się tam konto i wyszukać użytkowniczki "mońcik", potem nalezy kliknąć na tą uzytkowniczke pod jej danymi bedzie przycisk pamiętnik. Przeczytajcie ... bardzo wzruszający .... bardzo piekny.

Kiedyś zrobiłam też album z tego pamiętnika na fotosiku, tylko nie ma tam wszystkich screenów, tych kilku ostatnich brakuje, bo od kiedy Monika zaczeła udzielać się na BB nie uzupełniłam albumu o kolejne wpisy Moniki. Ale tutaj też można poczytać i bez logowania.

Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry