reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To naturalne ze szukamy wyjaśnienia, odpowiedzi na pytanie: co się stało?, dlaczego? Ja też cały czas się zastanawiam jak to się stało, że było tak dobrze i nagle tak się popsuło.....?
Mam tylko nadzieję, że to nieszczęście nie miało jednak nic wspólnego z wczesniejszą wymianą tych wszystkich rurek .....

Zastanawiam się, co się wydarzyło? i czekam na jakieś wieści ......

Monisiu chciałam Ci napisać, że Twoja siła i wiara jest dla mnie cudem .... jesteś najwspanialsza matką, jaką znam, łączę się z Tobą w bólu kochana ....przytulam

Maju to dla Ciebie, zawsze będziemy Ciebie pamiętać ...
- Zaduszki Memorial Center - Virtual Cemetery

PS. Monisia jest teraz tu z nami....

reklama
Witam Was E-cioteczki. Codziennie tutaj zaglądam i czytam. Nie jestem w stanie odpisać. Cały czas brak mi słów. :( Tak jak Wy nie mogę znaleźć sobie miejsca i na nic nie mam ochoty. :((
Nawet teraz nie wiem co napisać.

KOCHANI,wczoraj wklejalam tu nekrolog,ktory zrobilam...
Prosze,zapalajcie tu tez swiatelka dla MAJUNI... Niech bedzie Jej "tam" cieplusio... Oh jeju,jeju... :-( :-( :-(

NEKROLOGI

Wystarczy wyszukac nekrologu,chociazby po nazwisku...

11551_standard.png

[*] [*] [*]

Zapaliłam światełko dla Majuni :-(
NEKROLOGI

Dziewczyny, a ja zaglądam tu co chwila, ale nie jestem w stanie nic mądrego napisać...... nawet teraz nie wiem co.......

Majeczko (*)........

Majeczko kochana, tak wiele nas nauczylas, kazdego dnia pokazywalas ze cuda sie zdarzaja - wystarczy tylko wierzyc.
Jedno pytanie niestety na zawsze pozostanie bez odpowiedzi - dlaczego?
Mam nadzieje, ze biegasz sobie teraz z siostrzyczka radosnie bo niebianskich łączkach i tulisz swoich rodzicow, aby zawsze czuli Twoja bliskosc i ta ogromna milosc jaka ich obdazalas kazdego dnia.

Panie swiec nad jej duszyczka
[*]

Pierwsze co zrobiłem po przyjściu z roboty to odpalenie kompa i forum.
To jest jak narkotyk. Co do dnia dzisiejszego to w miarę spokoju i tak motałem się.
Pracując u jednego klienta byłem 2 razy w hurtowni bo zapomniałem o kilku rzeczach – mimo napisanej kartki. Jutro jeszcze raz musze tam pojechać, zamotałem się totalnie i nie wszystko pobrałem. Doszedłem do takiego stanu że bez przerwy się za Was Moniko modlę, wiem że teraz chyba najbardziej tego potrzebujecie z naszej strony. Stojąc na drabinie czy jadąc autem – nawet radia nie słucham. W domu czy gdziekolwiek, dosłownie wszędzie.

Co do moich dłuższych wypowiedzi to napisze coś jak mnie oświeci – przeważnie zdarza się to po modlitwie. Na chwilę obecną jak większość będę podczytywał.

Pozdrawiam i Miłego wieczoru

Ja też jakoś nie potrafię funkcjonowac normalnie ... ciągle mam przed oczami Maję i wciąż myślę o Monisi i o Marcinie ... nie poznałam ich osobiście .... ale sa mi bardzo bliscy ......jak najbliższa rodzina.....

reklama
Tomek Ty to tak jak ja... Mysli krążą wokół Mai. Dzisiaj przyjechała kuzynka i pyta co się stało (słyszała o Mai), no i jej mówię, a mówiąc się rozpłakałam. :(
Nie jestem mamą, nie mam dzieci a Maję tak mocno pokochałam, że nie potrafię się pogodzić z myślą, że już jest u Pana.
Maju posiadasz dar przyciągania serc!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry