reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kochani właśnie przelałam pieniązki dla Mai na wieniec....takie to smutne ze nie na zabawki lub misie.............
kochanie wejde póżniej na forum bo dzieci głodne a ja ciagle w internecie siedze na wątku Mai i Malwinki.
mamoQuintena piękny list i znowu płacze a obiecałam ze nie będę
buziaki pa do usłyszenia pózniej

piękne ten list

i znowu sciśnięte serce i oczy pełne łez
Majeczko-Nasz Cudowny Aniołku (*)(*)(*)(*)(*)
672437jzk9uiy01uzf0.gif

Mama Quintena, piękny list...
Agutku, światełko już płonie.
Ja też tu od rana zaglądam ciągle :-(

też tu jestem,znowu,płaczę ciągle tak jak Wy,nie rozumiem,nie potrafię nic napisać teraz........................
Majeczko
[*]
[*]
[*]

mamoQuintena piękny ten list.
Dziewczyny my po prostu nie doceniamy tego co mamy, dopiero w takiej chwili dochodzi to do nas:no:
[`]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry