reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majeczko jesteś cudna - małe ciałko a tyle siły masz w sobie. SUPER.

reklama
Ahhh...pewnie internet jej pada...kurcze :(
Coś jej szalał...wyłączał sie sam...itd......mam nadzieję że uda jej sie napisać, a jak nie da rady..to moze da mi znac...hmmm...
Wtedy ja napewno napiszę :)

Moniko trzeba wierzyc ze wszystko sie uda :tak: Maja pokonala juz tyle przeszkod ze nic nie moze stanac jej na drodze:tak:

Mońcik!!!! Wspaniałe wiadomości :-) To taki duży krok do przodu no i będą kolejne i kolejne i kolejne :tak::tak::tak: Musisz w to bardzo wierzyć. Bez respiratora Majuni będzie dużo łatwiej robić kolejne postępy :-)

Super wiadomosci oby tak dalej. Moncik lekarze tak zawsze ale widac swiatelko w tunelu jeszcze trzy dni temu niepomyslalabys o tym ze dzis moga ja ekstubowac a terz oddycha samodzielnie. Bedzie coraz lepiej mocno za to trzymam kciuki.:-):-)

Monika....napewno wszystko się uda...ja nadal obstaję ze to jednak leki tą wątróbkę bombardują. I jak tylko się zregeneruje to będzie dobrze....ufam wierzę w to i będę sie modlić.
A jesli chodzi o Majeczke....cieszę sie że jest lepiej, ze się zaczyna picie itd...suuuper!!!
Maja da rade....z Bożą pomocą wszystko sie ułoży.
Przytulam Cię mocno bo wiem jak męczy ta huśtawka.ale spokojnie...z dnia na dzień będzie lepiej...zobaczysz :)))
Buziaki dla Majeczki....Jestem z wami myślami cały czas...
śpij spokojnie Monika..odpocznij.....jutro będzie jeszcze lepszy dzień!!!!

Jeju,jeju,jak wspanale,ze Majeczka trzyma te dobre parametry! Ba,super,ze gazometria sie poprawila! A ta watroba... Teraz i z nia Majulka sie rozprawi. ;-) Jest jeszcze oslabiona i nie dala rady obydwoch rzeczy zwalczyc... Wazne,ze nie ma juz respiratora. :-) Teraz juz ze wszystkim bedzie jej latwiej! :tak:

Spokojnej nocki MMM i jutro rownie cudownego dzionka Wam zyczymy! :tak: :-) :blink:

No to teraz módlmy się o wydolność tej prawej komory i o zmniejszenie wątroby :tak: Wszystko po kolei z pomocą Boga wymodlimy, no nie cioteczki?:tak::-):-D

Oj wymodlimy wymodlimy...nie zostawimy Majeczki samej...będzie dobrze...musi być lepiej...przeciez cuda dzieja się na naszych oczach...ta wątróbka Mai nie może przeszkodzić!!!

reklama
Achhh, dziewczyny...
taka jestem zakoczona tym dniem...az pomyslałam o domku, a jakie mam checi do generalnego sprzątania ! odezwały sie we mnie mysli o powrocie z dzieckiem do domku. Nawet o kupnie nowych firanek myslę...wszystko dla mojego skarba - a dom tak daleko, a ja Majcika nie zostawie ani na jedną wizyte he he...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry