- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
madzia8310
Fanka BB :)
Ahhh...pewnie internet jej pada...kurcze
Coś jej szalał...wyłączał sie sam...itd......mam nadzieję że uda jej sie napisać, a jak nie da rady..to moze da mi znac...hmmm...
Wtedy ja napewno napiszę
Coś jej szalał...wyłączał sie sam...itd......mam nadzieję że uda jej sie napisać, a jak nie da rady..to moze da mi znac...hmmm...
Wtedy ja napewno napiszę
T
tynka
Gość
Moniko trzeba wierzyc ze wszystko sie uda Maja pokonala juz tyle przeszkod ze nic nie moze stanac jej na drodze
Super wiadomosci oby tak dalej. Moncik lekarze tak zawsze ale widac swiatelko w tunelu jeszcze trzy dni temu niepomyslalabys o tym ze dzis moga ja ekstubowac a terz oddycha samodzielnie. Bedzie coraz lepiej mocno za to trzymam kciuki.:-):-)
madzia8310
Monika....napewno wszystko się uda...ja nadal obstaję ze to jednak leki tą wątróbkę bombardują. I jak tylko się zregeneruje to będzie dobrze....ufam wierzę w to i będę sie modlić.
A jesli chodzi o Majeczke....cieszę sie że jest lepiej, ze się zaczyna picie itd...suuuper!!!
Maja da rade....z Bożą pomocą wszystko sie ułoży.
Przytulam Cię mocno bo wiem jak męczy ta huśtawka.ale spokojnie...z dnia na dzień będzie lepiej...zobaczysz ))
Buziaki dla Majeczki....Jestem z wami myślami cały czas...
śpij spokojnie Monika..odpocznij.....jutro będzie jeszcze lepszy dzień!!!!
A jesli chodzi o Majeczke....cieszę sie że jest lepiej, ze się zaczyna picie itd...suuuper!!!
Maja da rade....z Bożą pomocą wszystko sie ułoży.
Przytulam Cię mocno bo wiem jak męczy ta huśtawka.ale spokojnie...z dnia na dzień będzie lepiej...zobaczysz ))
Buziaki dla Majeczki....Jestem z wami myślami cały czas...
śpij spokojnie Monika..odpocznij.....jutro będzie jeszcze lepszy dzień!!!!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Jeju,jeju,jak wspanale,ze Majeczka trzyma te dobre parametry! Ba,super,ze gazometria sie poprawila! A ta watroba... Teraz i z nia Majulka sie rozprawi. ;-) Jest jeszcze oslabiona i nie dala rady obydwoch rzeczy zwalczyc... Wazne,ze nie ma juz respiratora. :-) Teraz juz ze wszystkim bedzie jej latwiej!
Spokojnej nocki MMM i jutro rownie cudownego dzionka Wam zyczymy! :-)
Spokojnej nocki MMM i jutro rownie cudownego dzionka Wam zyczymy! :-)
madzia8310
Oj wymodlimy wymodlimy...nie zostawimy Majeczki samej...będzie dobrze...musi być lepiej...przeciez cuda dzieja się na naszych oczach...ta wątróbka Mai nie może przeszkodzić!!!
reklama
Mońcik
Entuzjast(k)a
Achhh, dziewczyny...
taka jestem zakoczona tym dniem...az pomyslałam o domku, a jakie mam checi do generalnego sprzątania ! odezwały sie we mnie mysli o powrocie z dzieckiem do domku. Nawet o kupnie nowych firanek myslę...wszystko dla mojego skarba - a dom tak daleko, a ja Majcika nie zostawie ani na jedną wizyte he he...
taka jestem zakoczona tym dniem...az pomyslałam o domku, a jakie mam checi do generalnego sprzątania ! odezwały sie we mnie mysli o powrocie z dzieckiem do domku. Nawet o kupnie nowych firanek myslę...wszystko dla mojego skarba - a dom tak daleko, a ja Majcika nie zostawie ani na jedną wizyte he he...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.