reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja wczoraj już nie mogłam zajrzeć...więc dopiero dzis rano. Ale jestem szczęśliwa że opanowali temperaturke...i że zmniejszają tlenek azotu...będzie dobrze. Maja jest silna i da sobie radę....jak sobie o niej mysle to tylko przykład z niej można brać..ahh...taka mała i tyyyyle siły!!! :)
Modlę się żeby udało się wyjść spod respiratorka...zeby już było tylko do przodu...
Buziaki dla was wielkie

reklama
Sie witam! :-)

Ciekawe,jak tam Majeczka po nocce na polowie tlenku azotu? :confused: :-)
Dzisiaj pewnie jej jeszcze bardziej obniza tlen. ;-)
Ah,ah,czekamy na nowe wiesci! :-) :tak: :tak: :tak:

Cześć dziewczyny :)
Jestem prawie jak w skowronkach booo...wchodzę do Majki, daję jej buziaka na dzień dobry, a ona nagle chlup powieki do góry i patrzy na mnie. Wystraszyłam się, bo nie mialam pojecia, ze zaczęło się wybudzanie - odstawiono leki usypiające i zwiotczające :))))
Ale radocha, wreszcie nareszcie moje dziecko patrzy, fakt na początek zmęczonym spojrzeniem bo zanim te leki sie z niej wypłukają to minie....
No i siostra mowi, że Majka tak bardzo reaguje na swoje imię...aż miło się słucha takich informacji he he.
Tlen ma obnizony do 45% :-) saturacja sobie radzi...jedynie z gorączką wciąż się boryka.
Dziecko walcz o swoje zycie....proszę!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :-) :-) :-) :-) :-)
Ale swietne dzis wiesci! Nareszcie Majulke wybudzaja,nareszcie!!! :-) :-) :-)
Az mi ciarki po ciele przeszly! :tak: :-) :tak:
Jak ja sie ogromnie ciesze!!!

Majulko,jestes niesamowicie dzielna dziewczynka! Jeszcze troszke,Kochana! Juz tyle przeszlas,wiec teraz bedzie wylacznie z gorki!!! Buuuuuuuuuzia ogromna i wielgasne brawa dla Ciebie! :-) :blink: :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry