reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
brawo brawo brawo!!!!!!!!dzielne dziewczynki :-):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
strasznie się cieszę w końcu się ruszyło:-D

reklama
Wojtalik wrócił i ruszył wszystko do przodu!

Chawała mu za to!!!

:-);-):tak::-D:-);-):tak::-D:-):tak:;-):-)

li-6403.png

Huraaaaaaaaaaaaaaa!!! Yes yes yes!!! :-) :-) :-) :-) :-)
Ale sie ciesze,jejkussssss!!! Aaaaaaaaaa,zeby te cewnikowanie cos dalo (mimo,ze i tak nie do konca wiem,na czym to polega :-( :zawstydzona/y:)!!! SCISKAM KCIUKI JESZCZE MOCNIEJ!!! :-) :tak: :-) :tak: :-) :tak:

Mońcik,a z ta tracheotomia... Eh,Maja bedzie miala te rurke w krtanii juz wtedy na cale zycie...?

MAM FAKT - czytam! :tak: :-)

Będzie dobrze!!! W końcu to fachowiec i dobrze zaopiekuje się Majeczką! :)
Nasza Pszczółka Kochana!!!
Moniś mam nadzieję, że nie masz za złe, że o Mai mówimy Nasza, ale wszystkie tutaj tak bardzo pokochałyśmy Maję i tak bardzo się z nią zżyłyśmy, że takie są nasze odczucia!!!
Wypowiedziałam się za Dziewczyny, ale wiem, że One myślą tak jak ja. :))

Nasza Pszczółka Kochana!!!
Moniś mam nadzieję, że nie masz za złe, że o Mai mówimy Nasza, ale wszystkie tutaj tak bardzo pokochałyśmy Maję i tak bardzo się z nią zżyłyśmy, że takie są nasze odczucia!!!
Wypowiedziałam się za Dziewczyny, ale wiem, że One myślą tak jak ja. :))

Jak najbardziej nasza:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak:

Ptrzeczytałam i zaraz zadzwoniłam do Moniki...ahh...ale sie poryczałam ze szczęścia. Teraz musimy się modlić mocno za powodzenie cewnikowania jutro.żeby mała rybka dała sobie radę, żeby wiadomości były pozytywne, żeby wszystko już potoczyło sie dobrze!!!!!!!!

ściskam was kochani...
Maju dzielna królewno....teraz to napewno jeszce troszkę i już będzie lepiej!!!!!
Buziaki

reklama
Witam serdecznie!
Nie bylo mnie kilka dni, ale caly czas myslalam o Majeczce :tak:

Widze, ze zapalilo sie duze zielone swiatelko w tunelu :-) Cudownie! Mam nadzieje, ze jutrzejsze cewnikowanie serduszka pojdzie gladko i wszystko bedzie w porzadku! No i ze jednak Maje ominie tracheotomia :sorry2:

Kotusiu malutki, walcz dalej tak dzielnie jak do tej pory!
Wszystkie jestesmy z Toba i Twoimi rodzicami!!!! :tak:

Zdroweczka Majeczko i Zosiu!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry