reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej ja tez sie juz melduje na posterunku:tak:
Prosze z calego serca by dzis stan Majki sie polepszyl by zbierala sily na wyzdrowienie:tak:

reklama
Ja też się witam i czekam na dobre wieści:tak:

Mońcik widzę, że jesteś na forum proszę napisz co u Majuni - mam nadzieję,że masz dobre wieści:tak:

Straszne te ostatnie wieści, więc również czekam z utęsknieniem na solidną poprawę i news od Moniki lub Marcina.
Boże, weź się do roboty!!!

Mońcik>> a co powiedział profesor? Oglądał już Majeczkę?

czeesc dziewczyny, jestem...
ale o Mai zadnych nowych wiesci nie ma. Profesor woli dac jej kilka dni, zeby podjac własciwą decyzje. Zobaczymy sie z nim na wizycie.

Mnie samej śniły się dzisiaj koszmary, wstalam zmęczona do niezbyt milego tel od szpitalnej księgowej...ale co tam, wparowalam w buty i poleciałam do kiosku po FAKT, a tam pierwsza czesc majeczkowej historii...
wrócilam, przeczytałam...i wzruszylam sie nad zdjęciem, bo na nim Maja jest w tak swietnej formie...
Boże..Ty wiesz co..

Ja przeczytam popołudniu!!! Zamówiłam Fakt do końca tygodnia. A co!!! ;)

Monika - Pan wie co... ;) I to od wielu osób, od bardzo wielu!!! I wszyscy wierzymy, że wysłucha!!! Trzymaj się Dziewczyno - jesteśmy z Tobą i Twoją Rodziną!!!

Moim zdanie to dobrze,że profesor nie chce podejmować pochopnych decyzji. Lepiej niech poczeka i podejmie właściwe:tak:.

Trzymajcie się jesteśmy z wami i modlimy się za waszą rodzinkę.

Myślę, że profesor wie co robi, że trzeba Majci dać jeszcze troszkę czasu. Bądźmy dobrej myśli. Mijemy nadzieję, że parametry się poprawią i że zacznie sama oddychać :tak:

Monis gdy profesor powie coś więcej to daj nam znać.

Trzymaj się kochana :tak:

Hej Moncik !!!!!!!!!!! Musisz gleboko wierzyc ze bedzie dobrze ..........My wierzymy ze ebdzie dzis o wiele wiele lepiej. Trzymajcie sie cieplutko i ucalujcie majke od nas wszytskich.:tak:

reklama
Mońcik wszyscy mocno wierzymy, że Majeczka wkrótce będzie w dobrej formie, zdrowiutka wesolutka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Profesor wie co robi, Pan Bóg wierzę,że też...........MAJA WYZDROWIEJE!!!!!teraz zbiera siły, ale zaskoczy wszystkich wierzę w to!!!!!!!!
przytulam Was mocno wirtualnie i przesyłam buziaki dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lecę po Fakt;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry