reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej ja tez sie juz melduje na posterunku:tak:
Prosze z calego serca by dzis stan Majki sie polepszyl by zbierala sily na wyzdrowienie:tak:

reklama
Ja też się witam i czekam na dobre wieści:tak:

Mońcik widzę, że jesteś na forum proszę napisz co u Majuni - mam nadzieję,że masz dobre wieści:tak:

Straszne te ostatnie wieści, więc również czekam z utęsknieniem na solidną poprawę i news od Moniki lub Marcina.
Boże, weź się do roboty!!!

Mońcik>> a co powiedział profesor? Oglądał już Majeczkę?

czeesc dziewczyny, jestem...
ale o Mai zadnych nowych wiesci nie ma. Profesor woli dac jej kilka dni, zeby podjac własciwą decyzje. Zobaczymy sie z nim na wizycie.

Mnie samej śniły się dzisiaj koszmary, wstalam zmęczona do niezbyt milego tel od szpitalnej księgowej...ale co tam, wparowalam w buty i poleciałam do kiosku po FAKT, a tam pierwsza czesc majeczkowej historii...
wrócilam, przeczytałam...i wzruszylam sie nad zdjęciem, bo na nim Maja jest w tak swietnej formie...
Boże..Ty wiesz co..

Ja przeczytam popołudniu!!! Zamówiłam Fakt do końca tygodnia. A co!!! ;)

Monika - Pan wie co... ;) I to od wielu osób, od bardzo wielu!!! I wszyscy wierzymy, że wysłucha!!! Trzymaj się Dziewczyno - jesteśmy z Tobą i Twoją Rodziną!!!

Moim zdanie to dobrze,że profesor nie chce podejmować pochopnych decyzji. Lepiej niech poczeka i podejmie właściwe:tak:.

Trzymajcie się jesteśmy z wami i modlimy się za waszą rodzinkę.

Myślę, że profesor wie co robi, że trzeba Majci dać jeszcze troszkę czasu. Bądźmy dobrej myśli. Mijemy nadzieję, że parametry się poprawią i że zacznie sama oddychać :tak:

Monis gdy profesor powie coś więcej to daj nam znać.

Trzymaj się kochana :tak:

Hej Moncik !!!!!!!!!!! Musisz gleboko wierzyc ze bedzie dobrze ..........My wierzymy ze ebdzie dzis o wiele wiele lepiej. Trzymajcie sie cieplutko i ucalujcie majke od nas wszytskich.:tak:

reklama
Mońcik wszyscy mocno wierzymy, że Majeczka wkrótce będzie w dobrej formie, zdrowiutka wesolutka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Profesor wie co robi, Pan Bóg wierzę,że też...........MAJA WYZDROWIEJE!!!!!teraz zbiera siły, ale zaskoczy wszystkich wierzę w to!!!!!!!!
przytulam Was mocno wirtualnie i przesyłam buziaki dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lecę po Fakt;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry