reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniczko, wypłacz się do woli... to pomaga i przynosi ulgę... Bardzo wszyscy modlimy się o to, żebyś już niedługo mogła płakać wyłącznie z radości i wzruszenia, czego życzę Ci z całego serca.

Z całej siły trzymam kciuki za Twoją śliczną kruszynkę!!

reklama
Moniczko, wypłacz się do woli... to pomaga i przynosi ulgę... Bardzo wszyscy modlimy się o to, żebyś już niedługo mogła płakać wyłącznie z radości i wzruszenia, czego życzę Ci z całego serca.

Z całej siły trzymam kciuki za Twoją śliczną kruszynkę!!
Podpisuję się pod słowami Oli,bo sama nie wiem co napisać...
Dlaczego tak się dzieje na tym świecie:wściekła/y:
Ale my wierzymy,że będzie dobrze !!!

Mamo Kuby trzymaj się.Widzę,że dużo nas tutaj-aniołkowych mam:-(

Ech... Boże jak możesz na to pozwolić:wściekła/y: /przepraszam jesli kogoś uraziłam:sorry2:/

Nic mądrego napisac nie potrafię poza tym, że jestem, wspieram, modlę się.........:-)
Ach... całuski i trzymam kciuki
Przepraszam za nastrój...:dry:

Ale tak bardzo chciałabym /i nie tylko ja/ żeby już było dobrze:tak:
a tu ciągle COŚ!!!
Gdzie sprawiedliwość:confused::confused::confused:

:-:)-:)-(... tak bardzo chciałam przeczytać same dobre wieści ( pewnie jak każda z nas)......:-(

Monisiu płacz do woli.... to ci pomoże , przyniesie ulgę...

Majeczko skarbeczku nie poddawaj się!!! My tu jesteśmy i modlimy się za was cały czas. Trzymamy mocno kciuki, żeby w końcu w waszych serduszkach zagościło szczęście i radość.

Ja również liczyłam na jakieś lepsze wieści, a tu znów nieciekawie. Biedna Maja tyle musi wycierpieć. Biedni Monika i Marcin, tyle nerwów i strachu i niewiadomych.
Panie Boże zabierz od nich te cierpienia i pozwól wreszcie cieszyć się zdrowiem! Pomóż Mai szybko wyjść z tej choroby, pozwól Jej wrócić z Rodzicami do domu! Bardzo Cię Panie o to proszę!!!
Moniś a Ty się wypłacz. Ulgę Ci to przyniesie i pomoże zebrać dalsze siły. I zobaczysz, że wszystko będzie dobrze!!! Ja wierzę, że Matka Boska pomoże Mai i wkrótce całą trójką będziecie w domu!!!
Modlę się za Was, przesyłam gorące uściski i mnóstwo calusów!!!

Niedlugo kolejna wizyta..................................:zawstydzona/y: ochhhhhhhhhhhh
zeby bylo lepiej..........prosze......................:-(

Czas na odwiedziny maleńkiej.
Tak bardzo liczę że jest lepiej.
Bądźmy dobrej myśli i nie przestawajmy się modlić!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry