reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniczko,ja Cie kretole,ale super! :-) :-) :-)
Jak ja sie ciesze,ze w koncu zawialo z Twojego postu taka radoscia!!! :-) :-) :-) Jejkus,oby juz tak dalej bylo!!! :tak: :tak: :tak:
Buziaki dla 2ch wojowniczek i ich cudownych rodzicow!!! :blink:

reklama
Mońcik,chyba,poszla spac,zeby odespac ta ostatnia nocke. ;-)
No,chyba,ze sobie kupila te zatyczki do uszu i nie slyszy naszych wzywan na BB. :-p :-D :-p

hehhe...no chyba...:)
Ja już też padam na twarz...jeszce troszkę poczekam a jak nic nie będzie to idę odmawiać Zdrowaśki dla dziewczynek i spać
Mam nadzieję że wszystko u Majeczki dobrze..słodkich snów mała rybko dla Ciebie...i kolorowych dla Zosieńki...
Monika...mam nadzieję że pan z pokoju dziś nie zawali wam nocki...buziki dla was...papa

No witam kobitki w radosnym nastroju!!!:-D
Superancko, że Majce mają wyjąc to ustrojstwo, które tak krępuje jej ruchy.
To cudownie, że lekarz dodał takiej otuchy Monice, że wszystko jest na dobrej drodze.
Fajnie, że Zośka dotrzymuje kroku naszej sprinterce - Pszczółce Mai.

Szkoda tylko, że te odleżynki... Biedulki, takie uboczne efekty tego leczenia...:zawstydzona/y: Materacyki na pewno pomogą!!!;-)

Mam nadzieję, że Mońcik wczoraj była bardzo długo ze swoją Malutką i wszystko u nich dobrze.

Pozdrawiam wszystkich!!!

li-6403.png

Dzień dobry :-)...bo napewno będzie dobry :tak:Szczególnie po wczorajszych pozytywnych :happy2: wiadomościach od Moni...

Maja i Zosia...walczymy dalej, prawda??? :-):tak::-)

Cześć e-cioteczki :blink:

PS...Madziu oby dziś obyło się bez ptasich kup na głowie!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry