reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A w ogóle, to dlaczego są takie sztywne godziny odwiedzin? Przecież wiadomo, że chory lepiej sie regeneruje, gdy ma wsparcie bliskiej osoby. Ja rozumiem, że to kardiolgia i nie można tam przesiadywać cały dzien, ale pół godz. w tą czy w tą? - choćby po to, aby pogadać z nieśpiącą Majeczką.... Czy naprawde nie ma żadnych odstępstw??

reklama
Moje dziecko leżało na Intensywnej Terapii i rozumiem dlaczego są takie sztywne godziny odwiedzin. Pozwala to na zorganizowanie pracy, która jest baaaardzo trudna i odpowiedzialna. Na wyznaczone godziny odwiedzin personel sie "usuwa" by rodzice mogli pobyć z maluszkami. Jak by to wyglądało: rodzice siedzą, personel robi badania, poddaje dzieciaczki zabiegom pielęgnacyjnym itp albo coś się dzieje z jakimś dzieciaczkiem, a tu jeszcze trzeba wypraszać rodziców. My mogliśmy Tymka odwiedzać tylko dwa razy w ciągu dnia. Czasem sie zdarzało, że jak wszystko było dobrze z dzieciaczkami to mogliśmy wejść pół godzinki wcześniej (ale to tylko dlatego, że dojeżdżaliśmy autobusem).

JUPI!!!! (za wszytskie dobre wiesci ostatnich dni- które czytam z zapartym tchem każdego ranka i wieczoru :-)

:-):-D:-):-D:-)

Super wieści!!!
Witam tak wogóle. :) Z rana... :)
Dla mnie w ostatnich dniach czytanie forum, to sposób na rozluźnienie. Widzę, że Majeczka daje sobie znakomicie radę, to i na mnie to wpływa pozytywnie!!! Dzielna Dziewczyna. A jak już wyzdrowieje, jak zacznie rodzicom śmigać po mieszkaniu, to dopiero będzie radość. Już się nie mogę doczekać takich postów od Moniki!!! :) Ale to już niedługo.
Zosia też dojdzie do Siebie. Z tego co tu Monika pisze, to Ona również ma w sobie niesamowite pokłady sił. :))
Dzielne te nasze Dziewczyny z Poznania!!!

A pisząc Dziewczyny z Poznania, mam jak najbardziej na myśli Maję i Zosię!!!

Całuję Was wszystkie Dziewczęta i Wasze pociechy!!!

Melduję się na posterunku. Miło się czyta takie fajne informacje.
W końcu Cię Monia wpuścili do Twojej Pszczólki - chociaż to niewielka ulga w tej tęsknocie za Małą. Ciężko Ci tak wyczekiwac na te 3 magiczne godziny, dobrze, że wieczorem dali nacieszyc się Majką.

To fantastycznie, że parametry Majeczki się poprawiają, a i u Zosi wszystko dobrze.

Pozdrawiam i czekam na new-sy.

I ja dołączam zdjątko mojego Kubulka...

li-6403.png

Załączniki

• Kukuś.JPG
    Kukuś.JPG
    42,8 KB · Wyświetleń: 31
Witam e-cioteczki :-)

Baaardzo się cieszę że mamy takie pozytywne wiadomości :tak:
No ale Maju żebyś nam nie osiadła na laurach i walczyła nadal !!! zwłaszcza o wyjęcie respiratora ;-)

Dziewczyny macie cudne dzieciaczki, każde z osobna jest śliczne i kochane...:-)

No i my jesteśmy dziś z rana, a tu takie dobre wiadomości super bardzo się cieszymy.

Buziaki dla dzielnych dziewczynek;-).

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) cudne wiadomości ogromnie się cieszę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mam nadzieję,że dzisiaj jeszcze lepsze będą ;-)
miłego dnia wszystkim cioteczkom życzymy:-)

reklama
Hej ho! Hej ho! Po dobre wiesci by sie szlo! :-D :-D :-D

Witamy wszystkich cieplusio w ten zmokniety dzionek! Mamy nadzieje,ze
Mońcik niedlugo Nam tu cos milusiego napisze. :-) Teraz pewnie siedza sobie we trojeczke i fajniuchno sie bawia! :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry