reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale super z tą panią z Polsatu.....to was napewno bardzo odciąży :) i Majka będzie nadrabiac zaległości jak błyskawica :)))

Monika jeśli zostaniecie na święta to napewno na POP-ie już razem...ale ja nadal trzymam kciuki w Majcikowy szybki powrót do zdrowia- bo jak znam Twoją córcię to ona potrafi CUDEM I Z ZASKOCZENIA OZDROWIEĆ :))))))))

A ja chyba na 100% przyjadę przed świętami do Majeczki :))) Już się odczekać nie mogę!

Nadal mocno trzymamy kciuki i modlimy się o własny oddech małych kobietek...buziaki papa

reklama
...zielona bywam (dostępna)...bo mój mąż też siedzi i czyta forum, potem robi swoje...a ja czekam na swoją kolej żeby dokonać wpisu he he. No a dzisiaj to był jakiś błąd chyba z serwerem, bo nie chciało mi forum wskoczyć...

...zielona bywam (dostępna)...bo mój mąż też siedzi i czyta forum, potem robi swoje...a ja czekam na swoją kolej żeby dokonać wpisu he he. No a dzisiaj to był jakiś błąd chyba z serwerem, bo nie chciało mi forum wskoczyć...

Acha no to wszystko jasne ;-)

Skoro Twój mąż czyta forum, to mógłby sie też ujawnić i zacząc aktywnie z nami pisać... a nie tak cichaczem podczytywać :-p:-p

ale ona chyba lewą nóżką wstała. Jakaś taka zmęczona, z ciężkimi powiekami...rozdrażniona tym respiratorem. Nawet na zabawę nie miała ochoty, zaliła się.

Biedne dzieciątko :-(
Ja myślę że jak Maja wyjdzie na własny oddech to juz pójdzie z górki :tak:Tak że Majcik zbierz znów siły i walcz o swobodne oddychanie :tak::tak::tak:I Ty Zosiu też!!!

Ciekawe co powie profesor jak zobaczy wybudzoną Majeczkę z tymi jej pięknymi oczętami :-)

Rzadko sie tu odzywam, ale sledze watek Mai i trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie:tak:
Dobrze, ze odezwala sie pani z POLSATu i zaoferowala pomoc.:tak:

Moncik a co z artykulem w Fakcie? Byl juz?
Ucaluj od nas Majeczke i pozdrow Zosienke! Dzielne dziewczynki:tak:

Pięknie, że Polsat zainteresował się wsparciem Mai. :) Cieszą mnie takie zdarzenia, bo wtedy widzę, że dobrzy ludzie istnieją!!!
Mam dzień niesprawidliwości i takie wieści są pokrzepiające!!! :(
A co do Majuni, to Ona napewno zrobi Mamie niespodziankę i szybciutko pozbędzie się respiratora!!! Ta nasza Pszczółka to jeszcze nie raz pokaże na ile Ją stać!!! Trzymamy kciuki za Majeczkę i Zosię!!!
A także za Weronikę i Veronicę, za Malwinkę, za Maciusia, Wiktorka i Filipka!!!
Takie to nasze forum wspierające. :)

Czesc e -cioteczki :-)
podczytywalam was ale jakos czasu zbraklo by pisac bo moje panny zakatarzone jzu 3 tydzien i ciagle walcze z noskami:zawstydzona/y:
Przykro mi ze Majcik dzis bez formy:zawstydzona/y: ale wiescia sa dobre wiec nie ma sie co smucic.........a co do swiat to sa dwie strony medalu.............ja wiem ze swieta w domu to cos wyjatkowego............... ale najwazniejsze jest to ze w te swieta Majka bedzie z wami ..........:tak::-)

Mi też forum nie chciało wskoczyc i się denerwowałam...
Ale już jestem spokojna, nasze kobitki dzielnie walczą - małymi kroczkami zaparcie do przodu. Zuch dziewczynki!!!:-):-D:-)

Modlitwy i trzymanie kciuków obowiązkowe!!!

Super, że POLSAT pamiętał. To wspaniale, że telewizja pomaga, chociaż ja napisałam do UWAGI o Malwince i cisza. Myślę, że to dlatego, że pokazali ją w INTERWENCJI - konkurencyjnym programie... Szkoda, bo zdrowie dzieciaczków powinno byc najważniejsze, a nie kto pierwszy ten lepszy...:zawstydzona/y:

Mama Malwinki napisała, że powoli pieniędzy przybywa, mają jeszcze w planach jakieś koncerty. BĘDZIE DOBRZE!!!

Pozdrawiam MMM, Zosię i jej mamę, szpitalnych opiekunów naszych Szkrabów i wszystkie e-cioteczki!!!

P.S. Zawsze się zastanawiałam jak te dzieci wytrzymują z tymi rurkami, przecież i dla dorosłego to takie uciążliwe. Wierzę, że dziewczynki szybko się ich pozbędą i w końcu poczują luzik...;-)

li-6403.png

FAKT pracuje nad 2 lub 3 odcinkowym artykułem o historii Mai. Mam stały kontakt z panią redaktor. Chcemy napiasac go z happy andem, więc trzeba go puscic w aktualnym czasie. Dziś pewnie zadzwonią do mnie aby dopytać o jakieś szczególiki.

Jak tylko się dowiem kiedy material pójdzie do druku - daję wam znać, a co.!!!... :)

reklama
Wow no to super :) :tak::-D:-)

No pewnie że będzie z happy andem :tak::-):-D innej opcji przeciez nie ma :-) Bardzo się cieszę i napewno kupię i przeczytam :tak::-)

Będę czekac na sygnał od Ciebie w tej sprawie :tak:

Gorąco pozdrawiam. Pewnie teraz jesteś u Mai, bawcie się dobrze i czekamy na kolejne wiesci od Was!

Do ... potem

paaaaa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry