reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dostałam pierwszą ospowiedź:wściekła/y::angry::no::wściekła/y::no::angry:

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy, że zwróciła się Pani z prośbą o pomoc do firmy
Procter & Gamble.

Niestety, z przykrością informujemy, że nie możemy zrealizować Pani
prośby. Wiele osób indywidualnych zwraca się do nas z wnioskami o pomoc i
chociaż chcielibyśmy reagować na wszelkie prośby, nie jesteśmy w stanie im
sprostać.

Firma P&G nie ma odpowiedniego zaplecza, aby samodzielnie sprostać
zarządzaniu pomocą osobom indywidualnym. Dlatego podjęliśmy decyzję, że
zarówno prośby o darowizny produktowe i finansowe dla osób prywatnych, jak i
prośby od osób indywidualnych powołujących się na organizacje charytatywne
nie będą rozpatrywane.

Firma P&G podejmuje działania dobroczynne, które polegają na wspieraniu
różnorodnych organizacji charytatywnych bezpośrednio wspomagających osoby
indywidualne, które posiadają system dystrybucji darów i funduszy. W
Polsce takimi, wspieranymi przez nas organizacjami są CARITAS, MONAR, Olimpiady
Specjalne, Polski Czerwony Krzyż oraz inne organizacje.

Mamy nadzieję, że zrozumie Pani naszą decyzję.

Pozostajemy z poważaniem,

Aleksandra Wnorowska
External Relations
Procter & Gamble

reklama
Wpisałam Maję w wyszukiwarce na stronie tej fundacji i jej mi nie wyświetliło. Co z tą fundacją??

napisalam do Procter and Gamble Polska, i wymyslam i inne kasiaste firmy
wyslalam tez do medicover.pl
do centrum medycznego LIM
do huggies
do hipp
do gerber
do drewex
do nuk PL
do canpol babies
do chicco
so sieci sklepów smyk
do colgate

Proponuję jeszcze Nestle dołączyć.

myślałam jeszcze nad jakimiś sławnymi ludzmi w Polsce, nie wiem czy to dobry pomysł, ale spróbować przecież mozna
Wydaje mi się , że na przykład Michał Wisniewski, juz nie raz słyszałam, że udzielał się w akcjach charytatywnych, niestety nie mogę znaleść maila do niego
może Adam Małysz, on ma fundację, która niestety zajmuje sie tylko młodymi sportowcami, ale może jako osoba prywatna jakoś by pomógł
No nie wiem to tylko taka moja propozycja

Hanus78 ja do nich zadzwoniłam pod numer 022 499 80 51 z pytaniem czy Maja jest w ich rejestrze i Pani mi powiedziała, że w tym tygodniu (pewnie wczoraj :angry: :angry: :angry:) ją wprowadzała, sprawdziła i się okazało że jest. To nie wiem, może zadzwoń do nich teraz Ty, z pytaniem dlaczego nie ma jej w wyszukiwarce, może znowu czegos nie dopilnowali :baffled: :baffled::wściekła/y:

Dziewczyny piszcie gdzie się da może wreszcie będzie jakaś pozytywna odpowiedź .... ja zarz tez wyślę dziś parę e-maili. Napisałam tez do fundacji zdążyć z pomoca żeby umieścili notke o Mai.
Agnes2606 myslę że to dobry pomysł :-):tak: pisać do sławnych ludzi, pisz śmiało jesli tylko znajdziesz jakies namiary.
Krupka i Elżbietka jesteście super dziewczyny, nie zrażajcie się brakiem odpowiedzi czy też odpowiedziami negatywnymi, piszcie dalej.

reklama
No nie dam rady dzisiaj zadzownić. Siedzę w pracy i mam takie urwanie głowy, że już nie wiem jak się nazywam. :((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry