reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzisiaj Wielki dzień!!!!!!!!!!!!
trzymamy kciuki mocno :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
czekamy na wiadomości
Dzisiaj wyjeżdżam będę wieczorem dopiero :-( i mam nadzieję,że jak włączę komputer to tu sama radość będzie:-):-):-):-):-)
MAJUNIU WIELKIE BUZIAKI DLA CIEBIE I TWOICH RODZICÓW :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Monika3 - cóż poradzić. Tak musiało być i trzeba z tym żyć. Chciałabym aby za drugim razem się udało. Zobaczymy.
Ale teraz najważniejsza Maja!!! Trzymajmy kciuki!!

HANUS JAK SIE WIERZY ZE BEDZIE DOBRZE TO BEDZIE ( nie krzycze;-):-p) I ZYCZE BY SIE UDALO:tak::-)

Ciekawe jak tam Maja .............pewnie wszytsko ok bo nic nowego nie wiemy .........mam przynajmniej taka nadzieje;-)

będzie dobrze:tak: musi być:tak: do grona modlących się osób dołączył zbór zielonoświątkowy w dzierżoniowie:-) jest nas więcej:-D
dzisiaj już raczej nie zajrzę na bb, jutro wyjeżdżamy i będę dopiero przed świętami, więc Majeczko, jak wrócę czekam na twoje zdjęcia z cudownym uśmiechem, zero smutku na czyjejkolwiek twarzy:tak:
Monika, Marcin, jestem pełna podziwu dla was:tak:
chyba mnie rozniesie przez te 3 tyg:baffled:

Hanus78, przeżyłam to co Ty, a potem pojawił się mój synuś. Tak niestety miało byc, chociaz ja nadal nie wiem dlaczego??? :-( 18.12.2007 r. minie cztery lata...
Tobie życzę super dzieciątka!!!:-)
Za Maję wciąż kciuki zaciśnięte, wszystko zbliża się do mety. Maja i jej Rodzice powinni dostac złoty medal!!!

li-6403.png

Z tego co wiem to z Mają jest bez zmian powolutku goi się no i jutro będą zamykać klatkę piersiową i rozbudzać ją oby wszystko sie dobrze jutro powidło

No to mamy poniedziałek, żadnych alarmów, więc pewnie będzie dziś zamknięty mostek.
Ale bym przytuliła tego małego skarba i jej waleczną mamusię ..... póki co wirtualnie

Cześć Cioteczki Majeczki.Melduję się i czekam na dobre wieści :tak:
Ciekawe czy Maja już na sali operacyjnej i w ogóle jak się trzyma:confused:
Trzymamy kciuki i wierzymy,że bez żadnych komplikacji minie ten ważny tydzień,a za kilka dni Maja już się będzie uśmiechać do rodziców,sama oddychać,a serdusio będzie mocno biło:tak:
Mońcik-dużo silły dla Ciebie i Męża !!! Będzie dobrze !!!

Dziękuję Dziewczyny za Wasze dobre słowa!!!! :) Czuję, że mam Przyjaciółki w całym kraju!!! :)

Ciekawe co u Majuni. Monika nie odzywa się już 3 dzień... Trzymamy kciuki!!!

reklama
Majeczko trzymaj się - wracaj nam do zdrówka jak najszybciej. Myślimy o Tobie i Twoich dzielnych Rodzicach!!!

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry