reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Swietnie się czyta takie informacje..oby jak najwięcej tylko takich pozytywnych :)
Moniko...jesteście super dzielni...Maja ma to po was że jest taką małą twardzielką...hheheh
Buziaki wielkie!!
Kciuki nadal zaciśnięte...i myśli cały czas przy was!

reklama
Mońcik,jak to super,ze wszystko uklada sie po Waszej/Naszej mysli!!! :-) :-) :-)
Jak zawsze,rycze,jak bobr z radosci! Taka mala kruszynka,a tyle juz przeszla... I jest taaaaaaaka silna i tak dzielnie walczy ze swoja choroba... Ahhh,jest dla mnie malym wzorem do nasladowania. ;-) :-)

Buziaki dla Waszej wspanialej trojeczki! :blink: :-D

PS. Kiedy ukaze sie ten artykul w "Fakcie"? ;-)

:-)Jakie to piękne czytać tak wspaniałe wiadomości. :-)
Moniko między wierszami można wyczytać Twoja radość
i wewnętrzny spokój jednoczesnie.
:biggrin2::tak::biggrin2::tak::biggrin2::tak::biggrin2::tak::biggrin2::tak::biggrin2:
Ucałuj Majeczkę
Trzymajcie się cieplusio!

Mońcik kochana, niech cię uściskam :-)
Dobrze, że się odezwłaś, bo już zaczynałyśmy się nawzajem wypytywać o Majeczkę (to jakaś schizofrenia ;-))

Monika jesteśmy z Wami cały czas!!! Ucałuj od nas Majeczkę jak do niej pójdziesz i powiedz Jej, że trzymamy za Nią z całych sił kciuki!!!
Przesyłam gorące uściski!!

Jak tu weselej się zrobiło ostatnio:-).

Maju, Mońcik i Marcinie cały czas jesteśmy z wami.;-)

Miłego weekendu cioteczki z BB.:tak:

Ale tu zastój się zrobił :-D;-) ale to dobrze bo to znaczy że nic złego się nie dzieje :tak::tak::tak::tak:
Pewnie wątek zaginie jak Majeczka całkiem wydobrzeje.
Ciekawa jestem jak im minał dzień :confused:
Byle do poniedziałku....jak zamkną mostek i wybudzą Majeczkę ciekawe ile jeszcze poleży w szpitalu :confused:i czy konieczne będą jeszcze jakieś zabiegi......

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Super super super !!!
Wątek nie zaginie,tylko z bardzo smutnego,zmieni się w bardzo wesoły,a Mońcik będzie nam opisywała rożne wybryki i osiągnięcia Majeczki:tak::tak::tak:
Kciuki dalej.Przyszły tydzień będzie trudny na pewno.Ale pomyślmy,kilka dni temu Maja była na oiomie,nie wiadomo było czy i kiedy dojdzie do operacji.A tu proszę:-D
Buziaki dla dzielnej dziewczynki i rodziców.Papapa.

reklama
Witam wszystkie cioteczki! W dzień nie miałam czasu przysiąść na dłuższą chwilkę, zerknęłam tylko na ostatnią stronę i optymistyczne pościki uspokoiły mnie. To fantastycznie, że u naszej Majeczki wszystko dobrze. Pokazałam mojemu synkowi zdjęcie Mai, powiedziałam, że była chora, ale wyzdrowieje, a on na to po swojemu: "nie płacze...cieszy". Chciał chyba przez to powiedzieć, że Majunia nie będzie już cierpiała, tylko się cieszyła z życia.
Radość mnie rozpiera, że to wszystko tak cudownie się potoczyło.
Cały czas jestem myślami z naszą dziewczynką, modlitwy nie ustają.
Pozdrawiam Mońcik, męża, a dla Majeczki oczywiście buziaczki!

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry