reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Och jak dobrze że nic w nocy się nie działo to dobry znak
Monia mówiłam ci ze będzie dobrze w końcu jest silna bo to krew W...
Trzymaj się kochana ucałuj Maje Marcina uściskaj no i tęsknię za wami może już nie dlugo wkońcu poznam moją śliczną Maje a ona pozna swoją wspaniałą ciocie taką naj naj naj ...Heeeee

http://oiwiki,blox.pl.html
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl

reklama
Tak się cieszę, że wszystko na dobrej drodze!!!:-D To, że w nocy była cisza to znak, że Maja z tego wyjdzie i obserwując jej zmagania nastąpi to nadzwyczaj szybko. Ja to wiem!!!:-)
Wczorajszy dzień dał się nam we znaki, dzisiejszy będzie przełomowy i Mońcik będzie już tylko pisac, jak Maja wspaniale rośnie i łobuzuje.

li-6403.png

Moncik macie wspaniala coreczke !!!!!!!!Maja to silna dziewczynka z wielka wola walki o wlasne zycie..........tyle juz przeszla ale wierze ze jej wola zycia jest silniejsza od choroby i wszytskich zmagan.
Maju trzymam kciuki by wszystko skonczylo sie dobrze.:-)

Jejuuu,jak cudownie,ze nikt ze szpitala nie dzwonil,hurrraaa!!!
Teraz niecierpliwie czekam,z lzami na policzkach,na kolejne wiesci o Naszej Dzielnej Pszczolce!!! :-) :-) :-)

MMM!

JESTESCIE OGROMNIE DZIELNI!
TERAZ BEDZIE JUZ TYLKO Z GORKI!

CALUJEMY WAS Z CALYCH SIL!

i znów dobre wieści .......... super !

Majeczka przetrwała nockę, bo nie była sama .... wszystkie byłysmy z nią myślami :tak: i jeszcze będziemy jej kibicować :tak:

Jejku już się nie mogę doczekać wiadomości od Mońcik!!! Ale oni teraz siedzą u malutkiej lub rozmawiają z lekarzami.... pewnie niebawem coś Monia napisze....

SUUUUUUUper że noc minęła spokojnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:skoro nie dzwonili ze szpitala to znaczy że wszystko dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najgorsze za Mają :tak::tak::tak: przecież pierwsza doba decydująca to znaczy że teraz już z górki!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Cudowne wieści :-):-):-):-):-):-):-),
aż nie potrafię wyrazić słowami jak ogromnie się cieszę:-):-):-):-):-):-):-).
Łzy radości płyną jedna za drugą ...
Przytulam Was bardzo, bardzo mocno i przesyłam buziaki dla Majuni :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Płaczę...ze szczęścia, z nerwów...:-):-):-)

Kamień z serca spadł mi gdy przeczytałam posta Moni...teraz MUSI byc już tylko lepiej...

W nocy nie mogłam spać po tych wszystkich wczorajszych wrażeniach...i tak sobie pomyslałam...tyle serc skupionych przy jednym maleńkim serduszku...jakie to piękne, jakie niesamowite...

Maju...jesteś wspaniałą i niesamowitą istotką...nadal proszę Boga żeby czuwał nad Tobą :tak:
I dalej razem ze wspaniałymi Ciociami mocno zaciskam kciuki :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry