reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olu, nalezy sie to waszym niespokojnym derduszkom....

Dalej....czas nam minął dość ...przyzwoicie, bo pojawila sie tu studentka, ktora wszczeła akcje z krwia w Poznaniu, był tez ambasador krwiodastwa(do wczoraj zebrali 200l krwi} która bedzie dla całej kardiochirurgi prof Wojtalika i wciaz ludzie oddaja. POjawiła sie pani redaktor gazety FAKT aby zagadnac prof i nas wesprzec, cudowna kobieta. Wsparcie od was, sms od was, i Edytka z funduszu serce dziecka wciaz na lini...czas jakoś mijał, aczkolwiek kazdy fartuch to dla mnie byla zgroza, ze juz cos nie tak i skonczyli.

reklama
Przeczytalam i ... rycze,jak bobr! :-(
A zarazem tak ogrooooomnie sie ciesze!!! :-) :-) :-)

MMM - JESTESCIE WSPANIALI!
TE SWIETA SPEDZICIE RAZEM - W DOMKU!
SCISKAMY OGROOOOMNIE!

:-) Moncik trzymaj sie kochana :tak: I wycaluj jak sie tylko da od nas Majeczke

Moniko, życzę Wam serdecznie, abyście choć trochę z dzisiejszej nocy przespali, ale zdaję sobie sprawę, że emocje nie ułatwią Wam tego. Wszyscy jesteśmy z Wami myślami i modlimy się za Was. Jutro od rana czekam na wszelkie wieści.

Jejku ale ja płaczę, to wprost niesamowite pokochać małego szkrabka, którego się nigdy nie spotkało osobiście.....

Dziękuję....ale i tak to nie koniec, błagam o Zdrowaśki dla Majeczki...to naprawdę dziala.

Tymczasem mąż mi zasnąl, ja tez juz ledwo zywa, więc zmykam pod kołderkę, wam życze tego samego. Ja wspomogę sie tabletkami uspokajającymi bo wciąż myślę o małej....ale juz juztro na 9.00 rano mozemy ja zobaczyc i dowiedziec sie jak mjineła nocka. Jak narazie, super nas tu traktują, jestem w szoku, miło nam ogromnie, to takie wazne.
Jeszcze raz wielkie ukłon za to wsparcie, ilez sie musialam naczytac zeby dojsc do ostatniej strony tego forum, tyle wytrwałosci i kibicowania achhhhhh...nie da sie opisac co czuje...razem z Marcinem non stop wycieramy oczka, ale nie przez smutek o Mai lecz przez wasze dobre, wspołczujace serca i wszystkich ludzi, ktorzy tak sie angazują...normalnie bajka,życze kazdemu takiej dobroci :)
Dobranoc kochane...jutro walczymy dalej...Dobranoc :)

Mońcik, jesteś wielka. Cała wasz rodzinka jest wielka. A zdrowaśki już dziś oczywiście zmówione.

Mońcik super wieści na dobranoc :tak: znów się poryczałam:sorry2: Bóg jest wielki:tak:
Majeczko jutro czekamy na wieści, że twój stan jest nie tylko stabilny, ale też dobry:tak:

reklama
Majeczko, mała dzielna dziewczynko - dasz radę!! Olu podpisuję się pod Twoim postem - to niesamowite pokochać malucha, którego się nawet nie widziało...I ja codziennie się modlę za Maję. Ostatnio tu nie zaglądałam, ale dzień w dzień myślałam o Was - a tu proszę, już po operacji.
Moniś - kobieto jesteś niesamowita. Wielkie ukłony przed Tobą i Marcinem. Trzymajcie się wszyscy i chłońcie pozytywną energię z BB:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry