reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karolciu - prośba. Wyślij mi na maila wzór listów, które rozesłałaś. Mam możliwość wysłania do paru miejsc. Czekam na info!!!

reklama
Karlam1 napisz mi jakie jest dokładnie nazwane medycznie rozpoznanie wady serca u Mai. Odezwała się do mnie fundacja "Zdrowe Dziecko" i pytają mnie o to w meilu.
Czekam na odpowiedź.
jeżeli możesz to podaj mi na justa.g@poczta.onet.pl jakiś kontakt telefoniczny do Mońcik żebym mogła tej fundacji przekazać
Może coś pomogą...

MamoEmilki ponizej masz dane Moniki, najlepiej bedzie jak do niej zadzwonisz, ona teraz jest w szpitalu ale powinna odebrac telefon :-)

Kontakt do Mońcik (był już w tym wątku):
akinom.w@interia.pl , gadugadu 2699618, skype mmmb2007, tel : 600 406 886

tu masz dane Moniki, daj znac czy dzwonilas oki?

Dostałam odpowiedź od Fundacji TVN „nie jesteś sam” :-:)-:)-( negatywną niestety

Szanowna Pani!

Zarząd Fundacji TVN „nie jesteś sam” w odpowiedzi z przykrością informuje, że nie udziela pomocy w zakresie finansowania i współfinansowania operacji oraz leczenia i terapii zagranicznych. Jest to zgodne z przyjętym przez Zarząd Fundacji TVN regulaminem działalności z dnia 30 czerwca 2002r. pkt. 5. regulaminu.

Pozdrawiam
...........

:-:)-:)-(

Napiszę gdzie indziej .... Ktoś pomoże Czuję, że będzie dobrze.

kuzwa nikt nie moze pomoc??????? tyle ludzi znaja i nic :-( chyba bedzie trzeba pisac do USA!!

Karolciu - prośba. Wyślij mi na maila wzór listów, które rozesłałaś. Mam możliwość wysłania do paru miejsc. Czekam na info!!!

wysle Ci listy do szarcenegera jakie mi Monika przyslala, ja je troszke zmienilam i powysylalam do fundacji roznych :-)

Dzięki Karolciu - jesteś szybka!!! :) Zaraz wyślę ten list do kumpla w Stanach - może będzie miał możliwość przesłać do kogoś kto ma znajomości. :)

Maju trzymaj się!!! Rodzice Mai - trzymam za Waszą córcię kciuki i życzę Wam dużo siły i wytrwałości. Wpłaciłam trochę pieniędzy na konto fundacji i mam nadzieję, że szybko zbierzecie potrzebną sumę.

ja mam już napisane pismo do tego szpitala w stanach,ale musze znać dokładnie jaka to jest choroba (wada), mońcik, może mogłabyś mi podesłać na maila ( lms@wp.pl ) jakieś skany wyników dotychczasowych badań?

Karlam .... prześlij mi też list, który rozsyłasz ... też wyślę w kilka miejsc, a jakoś sama nie potrafię nic sensownego ukulać. Z góry dzięki

Acha i jakby ktoś miał przetłumaczony na angielski, byłabym wdzięczna .... jmm50@go2.pl

Do mnie odezwała się fundacja "Zdrowe Dziecko" i prosili o przesłanie informacji jak w języku medycznym zdiagnozowano wadę serduszka Majki i Mońcik napisała mi sms-a że jest to
Atrezja tętnicy płucnej z ubytkiem międzykomorowym.
Może taka informacja być istotna w pisaniu próśb i listów.
Ja czekam na odpowiedź z tej fundacji...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry