Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Karolciu - prośba. Wyślij mi na maila wzór listów, które rozesłałaś. Mam możliwość wysłania do paru miejsc. Czekam na info!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karlam1 napisz mi jakie jest dokładnie nazwane medycznie rozpoznanie wady serca u Mai. Odezwała się do mnie fundacja "Zdrowe Dziecko" i pytają mnie o to w meilu.
Czekam na odpowiedź.
jeżeli możesz to podaj mi na justa.g@poczta.onet.pl jakiś kontakt telefoniczny do Mońcik żebym mogła tej fundacji przekazać
Może coś pomogą...
Kontakt do Mońcik (był już w tym wątku):
akinom.w@interia.pl , gadugadu 2699618, skype mmmb2007, tel : 600 406 886
Dostałam odpowiedź od Fundacji TVN „nie jesteś sam” :--
-( negatywną niestety
Szanowna Pani!
Zarząd Fundacji TVN „nie jesteś sam” w odpowiedzi z przykrością informuje, że nie udziela pomocy w zakresie finansowania i współfinansowania operacji oraz leczenia i terapii zagranicznych. Jest to zgodne z przyjętym przez Zarząd Fundacji TVN regulaminem działalności z dnia 30 czerwca 2002r. pkt. 5. regulaminu.
Pozdrawiam
...........
:--
-(
Napiszę gdzie indziej .... Ktoś pomoże Czuję, że będzie dobrze.
Karolciu - prośba. Wyślij mi na maila wzór listów, które rozesłałaś. Mam możliwość wysłania do paru miejsc. Czekam na info!!!