reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krwawienie implantacyjne, poronienie czy ciąża ?

Mi to wygląda na test z krwi. I uważam jak koleżanka powyżej - jeszcze nie widziałam, by komuś wyszedł negatywny.
@Blondyna551! Pozostaje zrobić Ci betę w labie. Ale moim zdaniem masz @, a w ciąży nie byłaś.

reklama

Załączniki

• received_6755585867827020.jpeg
    received_6755585867827020.jpeg
    45,4 KB · Wyświetleń: 247
  • received_5367903240001598.jpeg
    received_5367903240001598.jpeg
    41 KB · Wyświetleń: 247
U mnie sprawa wygląda tak że test wyszedł pozytywnie, ale dostałam okres . Najpierw parę plam brązowych później bardziej czerwone . Trwa jeden dzień. Ale zrobiłam test j nadal pozytywny . Teraz pytanie czy jest szansa na plamienie implantacyjne, czy to jednak okres. Dodam że nie ma skrzepow
Skoro testy są pozytywne to nie jest to plamienie implantacyjne. Zrób betę w laboratorium.

reklama
Do góry