reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

reklama
Proszę o adres Ani i o dopisanie do listy Kropelek na kolki Sab Simplex, tantum rosa i 1 para buciko-skarpetek [nowych], 2 grzechotki. Wiem, ze z ubrankami mamy czekac bo Ania nie mia ich gdzie trzymac, ale to tylko jedne buciki wiec wysle razem z wszystkim odrazu.

;-)

Witam serdecznie

Historia Ani bardzo mnie wzruszyla. Na dodatek Ania pochodzi z tej samej miejscowosci co ja. Musze sie przyznac, ze o calym wydarzeniu wczesniej nie slyszalam. Od kilku lat mieszkam w UK wiec jedynie moge pomoc materialnie. Nastepnym razem jak bede w pl cos im przywioze. Jesli Ania chcialaby sie ze mna skontaktowac to czekam :)

Ostatnia edycja:
hej jesli chodzi o portal Goldenline to jestem tam zalogowana i odnalazłam grupe dyskusyjna która reklamowała ogólnie konkurs a ze nie było wpisów zrobiłam pierwszy temat z informacją o klikaniu na pudełko dla Ani może dlatego nie mozna tam wejść bo trzeba sie zalogować albo co hmmmm muszę to sprawdzić ja z automatu sie tam loguje wieć nie zwróciłam uwagi czy trzeba sie rejestrowac czy nie-w sumie wazne ze jest podany link :)

dziewczyny proszę Wa bardzo jeżeli ktoś chce nr konta to piszcie do mnie na pw, nie dam rady odpisywać każdej z osobna czytają nasze posty a tak będzie mi łatwiej dziękuję za wyrozumiałość,

ubrań ciążowych Ania nie potrzebuję ma już wszystko na siebie w zapasie. a czy coś potrzebuje dla siebie , to ona skromna i odpowiada że nie, ale jeżeli dacie mi trochę czasu to ja od niej to wyciągnę :)

dziękuję Wam bardzo

laeksandra 77 do ciebie napisałam na pw

hej z mojej strony info linkiem poszlo na
plus.pl
vitalia.pl
kafeteria.pl
polkadot.pl
fb i nk standard :tak:
wszyscy klikaja i beda klikac do konca konkursu i rozsylaja link dalej
dalam juz kilku znajomym adres beda zbierac paczki i wysla na swieta:-)

reklama
Witam serdecznie!
mimo ze sie tu nie udzielam to sledze watek, klikam z mezem i prosze innych gdzie tylko moge. Najbardziej czekam na liste co juz jest, i co nadal potrzebne. Wstrzymalam sie z wysylka bo pomyslalam ze Ania ma ciuszków i wszystkiego na poczatek w bród i sie nie pomylilam. Czekam na liste "na potem". Mam chłopca wiec ciuszki na 6 m-cy i w zwyż bede mieć oraz inne rzeczy. Zawsze jakies chusteczki nawilżone, kremik na pupcie, słoiczki z jedzonkiem bedzie mozna posłac czy cuś. Tylko jakos po kolei i z sensem bo sie dziewczyna zakopie w tym wszystkim :-D

Do góry