reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

reklama
Proszę o adres Ani i o dopisanie do listy Kropelek na kolki Sab Simplex, tantum rosa i 1 para buciko-skarpetek [nowych], 2 grzechotki. Wiem, ze z ubrankami mamy czekac bo Ania nie mia ich gdzie trzymac, ale to tylko jedne buciki wiec wysle razem z wszystkim odrazu.

;-)

Witam serdecznie

Historia Ani bardzo mnie wzruszyla. Na dodatek Ania pochodzi z tej samej miejscowosci co ja. Musze sie przyznac, ze o calym wydarzeniu wczesniej nie slyszalam. Od kilku lat mieszkam w UK wiec jedynie moge pomoc materialnie. Nastepnym razem jak bede w pl cos im przywioze. Jesli Ania chcialaby sie ze mna skontaktowac to czekam :)

Ostatnia edycja:
hej jesli chodzi o portal Goldenline to jestem tam zalogowana i odnalazłam grupe dyskusyjna która reklamowała ogólnie konkurs a ze nie było wpisów zrobiłam pierwszy temat z informacją o klikaniu na pudełko dla Ani może dlatego nie mozna tam wejść bo trzeba sie zalogować albo co hmmmm muszę to sprawdzić ja z automatu sie tam loguje wieć nie zwróciłam uwagi czy trzeba sie rejestrowac czy nie-w sumie wazne ze jest podany link :)

dziewczyny proszę Wa bardzo jeżeli ktoś chce nr konta to piszcie do mnie na pw, nie dam rady odpisywać każdej z osobna czytają nasze posty a tak będzie mi łatwiej dziękuję za wyrozumiałość,

ubrań ciążowych Ania nie potrzebuję ma już wszystko na siebie w zapasie. a czy coś potrzebuje dla siebie , to ona skromna i odpowiada że nie, ale jeżeli dacie mi trochę czasu to ja od niej to wyciągnę :)

dziękuję Wam bardzo

laeksandra 77 do ciebie napisałam na pw

hej z mojej strony info linkiem poszlo na
plus.pl
vitalia.pl
kafeteria.pl
polkadot.pl
fb i nk standard :tak:
wszyscy klikaja i beda klikac do konca konkursu i rozsylaja link dalej
dalam juz kilku znajomym adres beda zbierac paczki i wysla na swieta:-)

reklama
Witam serdecznie!
mimo ze sie tu nie udzielam to sledze watek, klikam z mezem i prosze innych gdzie tylko moge. Najbardziej czekam na liste co juz jest, i co nadal potrzebne. Wstrzymalam sie z wysylka bo pomyslalam ze Ania ma ciuszków i wszystkiego na poczatek w bród i sie nie pomylilam. Czekam na liste "na potem". Mam chłopca wiec ciuszki na 6 m-cy i w zwyż bede mieć oraz inne rzeczy. Zawsze jakies chusteczki nawilżone, kremik na pupcie, słoiczki z jedzonkiem bedzie mozna posłac czy cuś. Tylko jakos po kolei i z sensem bo sie dziewczyna zakopie w tym wszystkim :-D

Do góry