dziewczyny szkoda komentować, to forum jest dla ani aby pomóc. Proszę pozostawmy tą osobę i jej post bez komentarza
za póxno przeczytałam wrrrrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny szkoda komentować, to forum jest dla ani aby pomóc. Proszę pozostawmy tą osobę i jej post bez komentarza
moze i z jednej strony dobrze bo misskitten nie bedzie sie wiecej czepiac....;-)za póxno przeczytałam wrrrrr
moze i z jednej strony dobrze bo misskitten nie bedzie sie wiecej czepiac....;-)
to co za godzinke klikamy:-)
ja klikam w nocy bo tak jest lepiej i pamietam ze juz zaglosowalam, zeby nie wciskac po raz kolejny w dzzien ;-) dlatego zawsze o stalej nocnej porzehe no własnie przez klikanie od wczoraj kłade si po 24 i mam potem mega problem żeby wstac no ale warto
aa2 - mozesz zaglosowac jutro, byleby przed 24..