reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

reklama
słuchajcie mam do Was pytanie: co myslicie o tym aby napisać do kilku firm z artykułami dziecięcymi może nam pomogą i przekażą coś dla Ani. to tylko pomysł jeśzcze nie zaczęłam realizacji :)
Napisałam już do kilku firm. Czekam na odzew. Pisałam też do firm zajmujących się rozsyłaniem reklamowych maili. Zrobią to za darmo. Wysyłają tego setkami dziennie, więc oby oby.
Polusia nr konta plisss

Hej. Jestem mężem Kamelji. Poruszyła mnie ta sytuacja. Więc postanowiłem działać. Założyłem temat na forum swojej drużyny Widzewa Łódź, na stronie zagranicznej gdzie zarejestrowanych jest ponad 2 mln ludzi ( tlumaczylem z polskiego na angielski cała sytuacje oraz jak glosowac). Dodatkowo wyslalem do redakcji Expressu Łódzkiego mejla i opisałem cala sytuacje, wiec Polusia moze ktos z redakcji do Ciebie napisac.
Super, dziękujemy Ci.

Hej. Jestem mężem Kamelji. Poruszyła mnie ta sytuacja. Więc postanowiłem działać. Założyłem temat na forum swojej drużyny Widzewa Łódź, na stronie zagranicznej gdzie zarejestrowanych jest ponad 2 mln ludzi ( tlumaczylem z polskiego na angielski cała sytuacje oraz jak glosowac). Dodatkowo wyslalem do redakcji Expressu Łódzkiego mejla i opisałem cala sytuacje, wiec Polusia moze ktos z redakcji do Ciebie napisac.
dobrze, dzięki za info :)
jeju akcja rozrasta się do rangi światowej :-)

konto tylko na pw :)

słuchajcie mam do Was pytanie: co myslicie o tym aby napisać do kilku firm z artykułami dziecięcymi może nam pomogą i przekażą coś dla Ani. to tylko pomysł jeśzcze nie zaczęłam realizacji :)
Pewnie ,że tak,ale ktoś już się tym zajął.:tak::-):-)

super !!!:tak::-):-)

z tego duzego forum jeden uzytkownik z egiptu zaglosowal:)
ależ fajnie się robi.
brawa dla wszystkich.:laugh2::laugh2:

Ja klikam w pracy z kilku komp. W domu też ;-) Zamieściłam link na NK i napisze jeszcze na forum Artrosis.

A na GoldenLine szukałam ale nie znalazłam grupy ani forum - a pod linkiem jest info że nie mam prawa do wejścia na tę stronę;/? aa2 - jak się to podforum nazywa i dlaczego jest zamknięte?

Ostatnia edycja:
Polusia ja mam na mailu wiele adresów,gdzie można pisac z prośbą o pomoc np.Żabka,Kaufland i wiele wiele innych.Jak podasz adres e-mail to prześlę.
Mam też sporo adresów fundacji,ale nie wiem czy to się przyda.
Zostały mi z pomocy dla Zosi i Szymonka :tak:
chyba,że As76 chcesz te adresy?

Polusia ja mam na mailu wiele adresów,gdzie można pisac z prośbą o pomoc np.Żabka,Kaufland i wiele wiele innych.Jak podasz adres e-mail to prześlę.
kochana dawaj czekaj.joanna@gmail.com

już z Kasią działamy:)

reklama
Pewnie w wolnej chwili coś skrobnę. :tak::-):-)
Ja mam dziecko niepełnosprawne (Z.A) w domu,więc jak młody wrócił ze szkoły to już krucho z czasem.:baffled::crazy::sorry2::sorry2:

Do góry