reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

Dziewczyny kopiuję, zeby było na widoku
ANIA MASZ JUZ:
-LAKTATOR,
-UBRANKA W ROZNYCH ROZMIARACH
-UBRANIA CIĄŻOWE
-kocyk polarowy
-puder lagodzący
-szczoteczka z grzebykiem do wlosków
-chusteczki
-2 smoczki-krem pielęgnacyjmy

-kąpielowe okrycie frotte
-OCHRANIACHE NA LOZECZKO
-CHUSTECZKI NAWILZONE
-PROSZEK DO PRANIA DZIECIECYCH UBRANEK
-FOTELIK SAMOCHODOWY
-KOSMETYKI DLA MALUTKIEGO
-KOSMETYKI DLA CIEBIE
-4 BUTELKI + 1 SZKLANA
-WITAMINY DLA MALEGO
-POSCIEL
-TERMOMETR DO WANIENKI
-WÓZEK SPACERÓWKE(?)
-10 PIELUCH TETROWYCH
-HERBATKI ZIOLOWE DLA ADASIA
- HERBATKE DLA CIEBIE NA LAKTACJE
-PREPARAT NA KOLKI GDYBY MALY MIAL
-KILKA PIELUCH W ROZMIARZE 2
-KOCYK
-WKLADKI LAKTACYJNE
-WOZEK GLĘBOKI
-PRZEWIJAK
-KOMBINEZON
-WANIENKE
-PODGRZEWACZ
-BIUSTONOSZE DO KARMIENIA
-SŁOICZKI Z JEDZONKIEM
-NOSIDŁO
- PODKŁADY POPORODOWE
-MAJTKI POPORODOWE 6 SZT
-TANTUM ROSA
-PŁYN DO HIGIENY INTYMNEJ PO PORODZIE
-ZABAWKI DLA ADASIA
-SZLAFROK
-NOŻYCZKI DO PAZNOKCI DLA ADASIA
-ASPIRATOR DO NOSKA
-PAMPERY ROZMIAR 3
-ROŻEK
-MATA DO ZABAWY
KOMBINEZON NA ZIMĘ
- MATERAC
- KARUZELA MAD ŁÓŻECZKO
- CERATA NA MATERAC A POD PRZEŚCIERADEŁKO
-ŁÓŻECZKO
-KLAPKI DO PORODU
-POŚCIEL ALE NIE TO OBLECZKI TYLKO TO CO W ŚRODKU MAMY :)
-BUJACZEK
-STELAŻ DO WANIENKI
- butelka tt 0m+
- smoczek tt 6m+ (kaszka)
- magnez +b6 (80szt)
- strzykawka 5ml (4 szt)
- strzykawka 10ml (5 szt)
- strzykawka 20 ml (2 szt)
- kompres jałowy 5x5 (10x2 szt w opakowaniu)
- kompres jalowy 7,5x7,5 (1 szt)
- kompres jalowy 10x10
- gaza opatrunkowa
- opatrunek jałowy
- opaska podtrzymująca 5x4
- plaster
- rumianek (sypki)
- koperek
- herbatka dla kobiety karmiącej (10 szt)
- płatki kosmetyczne
- linomag maść
- linomag z tlenkiem cynku
- linomag krem spf 30
- linomag oliwka
- linomag olejek
- flosik krem ochronny na każdą pogodę
- mydełko bambino
- vita d
- pojemnik na mocz (2 szt)
- chusteczki huggies (3 szt)
- chusteczki pampers (2 szt)
- próbka emolium i atopin

RZECZY KTÓRYCH NIGDY ZA WIELE:
-MAGNEZ B6
-PAMPERSY RÓŻNE ROZMIARY
-KOSMETYKI DLA ADASIA I ANI
-PROSZEK DO PRANIA UBRANEGO MAŁEGO
-CHUSTECZKI NAWILŻONE
-ODŻYWKI I JEDZONKO DLA MAŁEGO ALE TO JUŻ PO PORODZIE :)

UBRANKA PROSZĘ NIE WYSYŁAĆ GDYŻ ANIA NIE MA GDZIE ICH ZBYTNIO TRZYMAĆ I PROSIŁA ABY POCZEKAĆ AŻ URODZI SIĘ MALUCH:)

kobitki jeżeli ktoś miałby ochotę przesłać Ani jakieś pieniążki to pisać do mnie na pw, ja podam konto.

DZIEWCZYNY PODAJĘ MÓJ NR GG JAK KTOŚ MA JAKIEŚ PYTANIE PYTAĆ :13414190

ja Ani nic nie mówię na razie o naszej akcji jak się uda będzie niespodzianka :)

reklama
z miasta plusa juz klikają
napisalam tez na Vitalii mam nadzieje ze rowniez sie przylacza:tak:
mysle gdzie by jeszcze napisac...
wvzoraj to nie moglam zasnac w nocy , bo zastanawialam sie co jeszcze zrobic zeby pomoc....
FB i NK tez poinformowana...

polusia -super, ze bylaby wtedy niespodzianka.. napewno OGROMNA dla Ani, ale czy to znaczy, że ona tu wogole nie zaglada i nie ma o niczym pojęcia???

Dziewczyny ja też śledze Waszą akcje i też staram się żeby moi znajomi klikali. Dałam wiadomość na "śledzika" na nk.pl :)

Ja moge wysłać pół paczki pampersów i ubranka ale to poczekam aż Ania urodzi i wyśle wszystko :) wtedy też wyśle jakieś zabawki dla malutkiego :) Plusia może tak być? Czy lepiej pampersy teraz?

Kobietki moze macie prześcieradełka na przewijak bo będą potrzebne.
Ania ma ograniczony dostęp do netu.
Fanie jakby udało sie utrzymac akcję z firma VOX w tajemnicy:)

Jest takie halo w internecie a Wy myślicie, że uda Wam się to utrzymać w tajemnicy? :-):-D:-)

Ania logowała się na forum wczoraj, myśle że zdązyłą tu dotrzeć i się już dowiedzieć co się szykuję ;-)

A tak pozatym, kto przekazuje rzeczy dla Ani???
Czy sa wysylane bezposrednio do jej rąk???

Ania ma internet z heja i a ograniczoną możliwość ściągnieć mgb wieć jedynie gdzie jej się opłaca siedzieć to niestety gg, ale z rozmawia się z nią teraz bardzo ciężko, ponieważ zamknęła się bardzo w sobie, o co się bardzo martwię, niby codziennie rozmawiamy ale ja wyciągam od niej na siłę wiadomości. ale już niedługo się z nią zobaczę więc będę widziała w jakim jest stanie. z tego co rozmawiałam z Gosią która u niej była to zamknięta i trzeba wszystko siłą:) ona wie co tu się dzieje ode mnie, a ja mówię wszystko poza tym pudełkiem teraz :)
wysyłamy rzeczy bezpośredni do Ani. chyba że ktoś mieszka blisko mnie i chce coś przekazać to ja jadę 17 do niej

Ostatnia edycja:
polusia -a wiec tak to wyglada.. wspaniale, że ją odwiedzisz.. nic dziwnego, że się zamknęła w sobie, ale bardzo dobrze, że szuka pomocy! :tak:

ps. jak dobrze, ze jest BabyBoom ;-)

reklama
to znowu ja...
na Vitalii kolezanki chcetnie pomoga...
chca tez zebrac kilka rzeczy dla Ani i malego....
przesle im liste co ania ma ... a czego brakuje.... tylko gdzie one maja to wszystko powysylac??
ach... i obiecaly oddawac glosy kazdego dnia:-)
suoper

Do góry