reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

Dziewczynki jesteście niesamowite :tak::-):-):-)
Jesteście największą radością i największym skarbem prócz małego Adasia,którego nosi pod sercem.:tak::-):-)
Moje dzieciaki już duże,więc rzeczowo wesprzeć nie mogę,ale rozsyłam link z pudełkiem.
Może chociaż tyle...:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
niestety na link można głosować tylko raz dziennie, jeżeli ktoś kliknie więcej razy z tego samego IP to głos jest nie ważny i nie zostanie on doliczony.
mamy już 4 miejsce :)

Polusia, wklej swoje zdjęcie, jesli chcesz:) Ważne, żeby nas nie zdyskwalifikowali. Ja napisałam prosbe do nich o niedyskwalifikowanie naszego zdjecia z powodu niezgodności z regulaminem, bo jedna z dziewczyn z bb napisała mi o tym, ze regulamin wymaga zdjecia osoby i pudelka. dobrze, ze możesz jeszcze to zdjecie zmienic:)

Też o tym pomyślałam. Chyba trzeba tam jakieś zdjęcie wkleić. Szkoda by było naszej akcji bo jest duża szansa na wygranie!!! pozdrawiam

dobra to wkleję moje zdjęcie z pudełkiem dla Ani, pudełko zostanie to samo, mój M jak wróci z pracy to wieczorem zrobi fotomontaż mojego zdjęcia z pudełkiem dla Ani.
widziałyście że udało się wkleić link na bb na głównych podforach :)
aniaslu ukłon w Twoją stronę, dzięki za to :)

Witam. Przeczytałam sytuację Ani ogromnie jej współczuję :-(
[*] ale Was dziewczyny podziwiam :tak: jesteście wielkie że robicie dla niej tyle :tak: oby więcej takich ludzi :tak: u nas na forum już poszedł link (As Kochana dzięki :-D) na pewno możecie na nas liczyć :tak: ja jak będę coś miała to wyślę Ani i Adasiowi :tak: bo jak na razie to i u mnie krucho, ale jak tylko coś to od razu dam znać i wysyłam :tak:

dziewczynki dopiero dziś dowiedziałam sie o ani, jestem z czerwcówek 2010
nie potrafię opisac co czuję i ile łez wylałam czytając jej historię :(
dziękuję za bb i dziewczyny które potrafią się skrzyknać w każdej sytuacji
czytając listę rzeczy które już "mamy" żałuję że dopiero dziś dowiedziałam sie o zbiórce, bo wielkie serca wszystko juz zebrały :):):):):)
sama niewiele mogę dać, takie zycie że każdemu brakuje ale doszłam do wniosku że vita d bedzie bardzo potrzebna adasiowi jak się urodzi, dlatego prosze dopiszcie że wyślę paczuszkę :)
myślę ze dokupię jeszcze rzeczy do pielęgnacji bo tego nigdy za mało, jak spakuję napisze dokładnie co włożyłam :)
jeszcze raz pragnę wam wszystkim i każdej z osobna podziękować za to że jesteście i można na was liczyć!!!!!
a i wkleję linka na facebooka niech wszyscy znajomi głosują!!!!!!!!!!!!!
musimy zwyciężyć
kalwa

wiecie co mój teść powiedział o naszej akcji zbierania rzeczy i głosików teraz dla Ani:"w kupie siła" więc damy radę dziewuszki :)

reklama
Do góry