reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

moj glos oddany, jestem w szoku, z takim tempem mamy szanse wygrac, bede sie strala codziennie oddawac swoj glos, dziewczyny jestescie wspaniale

reklama
Współczuję Ci z całego serca. Strata jaka Cię spotkała i sytuacja w jakiej się znalazłaś jest niewyobrażalna. Mam nadzieję, że siła miłości popchnie Cię ku życiu i dasz radę zwalczać przeciwności losu.
Dziewczyny jesteście po prostu Wielkie i wspaniałe! Co więcej mogę dodać...
Widzę że rzeczowo nie bardzo jest już w czym pomóc, ale jak słusznie zauważono pomoc finansowa zawsze się przyda. No i klikajmy, klikajmy, takich szans na wygraną mało kto może sobie wymarzyć zobaczyć!
Pomogę i ja.
Pozdrawiam serdecznie.

Witam cieplutko! Bardzo chciala bym ci pomoc bo wiem co przezywasz. Niestety ja mieszkam w Angli i tutaj kwestie prawne wygladaja inaczej. Tutaj kazda kobieta w ciazy czy z dzieckiem dostaje pomoc. Ja z takich pomocy caly czas kozystam wiec mam nadzieje ze w Polsce tez sa jakies instytucje. Moja Nadia urodzila sie 25.11.2009. We wrzesniu zginal tragicznie moj jedyny brat a ja ze wzgledu na ciaze i odleglosc nie moglam byc nawet na pogrzebie. W najgorszym dniu mojego zyciz bylam zupelnie sama(jedyne malenstwo w moim brzuszku pomoglo mi przez to przejsc). Nadal jest mi ciezko. Nawet teraz jak o tym pisze to lzy spadaja mi po policzku. Pamietaj o tym malenstwie i nie denerwuj się. Na mojej córce te stresy i płacze odbiły się. A przecież to nowe życie jest najważniejsze.
Pozdrawiam gorąca

dziewczyny idziemy jak burza:) oby tak dalej a konkurencja nie ma szans z nami :)
ja dostałam tylko maila od Pana który zajmuję się tym konkursem z prośbą o zmianę zdjęcia , musi być zdjęcie z pudełkiem, czyli osoba ze swoim ppudełkiem. jeżeli pozwolicie to zamieszczę tam swoje zdjęcie z pudełkiem dla Ani. jeżeli sa ine propozycję to podawać bo czas mamy do środy inaczej nici z klikania .

głos oddany i własnie miałam pisac,że zdjęcie niezgodne z regulaminem,ale widzę,że będzie dobrze :tak:

nie przeczytałam całego wątku bo nie jestem w stanie
ale mogę wysłać
płatki kosmetyczne
patyczki do czyszczenia uszu,
oliwkę Johnson's
wkładki laktacyjne
chusteczki nawilżane 2 paczki

postaram się zrobić przegląd rzeczy i sprawdzę co jeszcze
a co z witaminami i magnezem, nadal potrzebne? jeśli tak to przy okazji zakupów także mogę dorzucić

Aniu - kochana mocno przytulam...widze ze dziewczyny juz rozpoczely akcje pomoc. super - ja niestety nic oprocz klikania nie wniose ze wzgl na ciezka syt materialna... ale chociaz tyle pomoge
pzdrawiam

reklama
Do góry