reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

Dziewczyny ja mogę podesłać łóżeczko razem z materacem. Tylko muszę się rozejrzeć w firmach kurierskich i ich cenach.
Mam też poduszkę i kołderkę łącznie z poszewkami. Myślę że znajdzie się też trochę zabawek dla Adasia. Na pewno grzechotka przypinka do wózka.
Ubrankami niestety nie wspomogę bo ja mam dwie córeczki.

reklama
kokusia super bardzo się Ani to przyda. popytaj i daj nam znać. ja mogę Ci powiedzieć bo wysyłałam wczoraj do Ani paczkę o wadze 11,5 kg przez pocztę polską i zapłaciłam 27 zł.
poradniki też są potrzebne wiec ogromne dzięki *)
KOBITKI MACIE WIELKIE SERCA, NIECH BÓG WAM TO WYNAGRODZI

blu dzięki za szybką reakcję *)

nowinki od Ani:
Ewelina28 Ania dostała paczkę od Ciebie i bardzo dziękuję.

- Ania w sobotę najprawdopodobniej pojedzie na wieś do koleżanki jej mamy, będzie tam około 8 dni. musi odpocząć od wszystkoego

- numer stopy Ani to 40,

- maja z mama dwa pokoje więc ona i Adaś będą mieli swój, a Ania dlatego śpi z mamą że się boi

- dzidziuś wierci się najbardziej w nocy, jego ułożenie jest poprzeczne w macicy wiec Ania to odczuwa

rozmawiałam z nią i próbowałam wyciągnąć co im jest potrzebne, ale nie mogę. Ania w tej chwili myśli tylko o śmierci ukochanego. zaproponowałam jej przyjazd do mnie na wieś - zobaczymy co z tego wyjdzie :)

FraniowaMama jutro na pw napiszę pytania jakie Ania ma do prawnika, może pomożecie coś w tej sprawie.

pomyślałam sobie jeszcze że może trzeba dla Ani rzeczy codziennego użytku typu: płyny do naczyń, do prania, do płukania. wiece takie chemiczne rzeczy. nie wiem czy to dobry pomysł? i może warto pomyśleć na wystrojem pokoju dl Adasia, co o tym myślicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry