reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

reklama
Ja mogę wysłać kombinezon na zimę i ubranka ale takie od 68 bo mniejszych się pozbyłam. Myślę że jutro uda mi się to zrobić.

A i mam jeszcze oliwkę.

Ostatnia edycja:
dziewczyny dopisałam kolejne rzeczy do listy.
Ania napisała mi dziś wiadomość:
-FraniowaMama masz podziękować koleżance za info na temat mops-u
- Ania podała numer konta, jeżeli ktoś byłby chętny to podam na pw
- była u psychologa ale napisała że to straszna lipa. pani psycholog od razu że trzeba żyć dalej bo ma dziecko i że kiedyś przyjdzie taki czas że założy nową rodzinę ( wg zero taktu, przecież Ona dopiero co przeżyła tragedię) i oczywiście pytała czy ma myśli samobójcze na co Ania odpowiedziała że nie, została wysłana do psychiatry u którego też już była: ma przyjść za rok jak nic się nie zmieni.

To na tyle nowinek od Ani.

dziewczyny jeżeli macie jakieś pytania do Ani piszcie wszystko przekażę:)

Polusiu, powiedz Ani, ze jeśli będzie chciała sie czegoś bliżej dowiedzieć, to nich śmiało mówi. Koleżanka dowie się o wszystko.
Czy potrzebna jest jeszcze porada prawna w kwestii uznania ojcostwa? Też możliwa, daj tylko znać.

bardzo ciężko od Ani wyciągnąć informację czego ona potrzebuje. ona chce tylko dla Adasia i ubranka ciążowe. ale będę ją wypytywać co możemy dla niej przesłać.
ale jak masz jakieś propozycję albo macie to dawać wszystko jej przekazuję na bieżąco.
szkoda że jej ten komputer i internet tak działają:( ale już niedługo powinien dojść telefon jaki jej wysłałam więc będzie można dzwonić

reklama
Do góry