reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosze o pomoc bo wariuje

mamaAnitowa

Początkująca w BB
Jestem juz mamą 3 letniej dziewczynki. Jakoś 5 dni temu zaczęłam się dziwnie czuć, bardziej pobolewały ,kuły jajniki. Z kolejnym dniem zauważałam coś nowego to bardzo duże pragnienie, stałam się czulsza na zapachy. Partner zaśmiał się, ze moze jestem w ciąży. W poprzedniej tego nie doświadczałam, po prostu spóźniała się miesiączka. Więc wczoraj (3 dni przed miesiączką) zrobilam test. I troszke się zdziwilam bo kreska lekko się przebija, nie widac na pierwszy rzut oka. Jutro chcę powtorzyć, ale myślicie czy to może być ciaza czy tylko przebija się pasek testowy ?

Załączniki

• 20241207_163632.jpg
    20241207_163632.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 519
reklama
Jestem juz mamą 3 letniej dziewczynki. Jakoś 5 dni temu zaczęłam się dziwnie czuć, bardziej pobolewały ,kuły jajniki. Z kolejnym dniem zauważałam coś nowego to bardzo duże pragnienie, stałam się czulsza na zapachy. Partner zaśmiał się, ze moze jestem w ciąży. W poprzedniej tego nie doświadczałam, po prostu spóźniała się miesiączka. Więc wczoraj (3 dni przed miesiączką) zrobilam test. I troszke się zdziwilam bo kreska lekko się przebija, nie widac na pierwszy rzut oka. Jutro chcę powtorzyć, ale myślicie czy to może być ciaza czy tylko przebija się pasek testowy ?
Aktualnie negatywny. Ale to za wcześnie na testy

Widać jakis cień cienia odczytalas test do 5 minut czy dłużej ?
Najlepiej powtórzyć jutro z rana jeśli to ciąża kreska będzie bardziej widoczna 😊
Dokładnie bardzo delikatna. Od razu odczytany. Na pierwszą chwilę miałam wyrzucić, ale spojrzałam raz jeszcze i zauważyłam jak kreseczka się przebija. 🙂 dodam ze test zrobiłam ok 18, nie kupiłam nawet więcej. Jutro rano od razu polece kupić i zobaczymy. Ale byłaby niespodzianka. 😊

Ja widzę cień drugiej kreski. Moje testy przed okresem też podobnie wyglądały. Powtórz jutro z porannego moczu.

Jak na moje oko to leciutki duszek jest ale wygląda na testową - powinnaś uzbroić się w cierpliwość i potestować w dzień lub po dacie miesiączki:) trzymam kciuki i daj znać jak się sytuacja rozwinie:)

reklama
U mnie na tym teście też wyszedł taki cień cienia, robiłam test dość wcześnie, bo od pozytywnego testu miałam brać heparyne. Ten cień cienia kończy w piątek roczek 🙂

Mi nie zdażało się robić wcześniej. Koleżanka powiedziała ,ze to pewnie wczesna ciąża, bo tak miała. Jutro zrobię znowu i zobaczymy co wyjdzie. Jakby rzeczywiście ten cień okazał się prawdą, to ale byśmy mieli niespodziankę świąteczną. 😊

Do góry