reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosze o pomoc bo wariuje

mamaAnitowa

Początkująca w BB
Jestem juz mamą 3 letniej dziewczynki. Jakoś 5 dni temu zaczęłam się dziwnie czuć, bardziej pobolewały ,kuły jajniki. Z kolejnym dniem zauważałam coś nowego to bardzo duże pragnienie, stałam się czulsza na zapachy. Partner zaśmiał się, ze moze jestem w ciąży. W poprzedniej tego nie doświadczałam, po prostu spóźniała się miesiączka. Więc wczoraj (3 dni przed miesiączką) zrobilam test. I troszke się zdziwilam bo kreska lekko się przebija, nie widac na pierwszy rzut oka. Jutro chcę powtorzyć, ale myślicie czy to może być ciaza czy tylko przebija się pasek testowy ?

Załączniki

• 20241207_163632.jpg
    20241207_163632.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 536
reklama
Jestem juz mamą 3 letniej dziewczynki. Jakoś 5 dni temu zaczęłam się dziwnie czuć, bardziej pobolewały ,kuły jajniki. Z kolejnym dniem zauważałam coś nowego to bardzo duże pragnienie, stałam się czulsza na zapachy. Partner zaśmiał się, ze moze jestem w ciąży. W poprzedniej tego nie doświadczałam, po prostu spóźniała się miesiączka. Więc wczoraj (3 dni przed miesiączką) zrobilam test. I troszke się zdziwilam bo kreska lekko się przebija, nie widac na pierwszy rzut oka. Jutro chcę powtorzyć, ale myślicie czy to może być ciaza czy tylko przebija się pasek testowy ?
Aktualnie negatywny. Ale to za wcześnie na testy

Widać jakis cień cienia odczytalas test do 5 minut czy dłużej ?
Najlepiej powtórzyć jutro z rana jeśli to ciąża kreska będzie bardziej widoczna 😊
Dokładnie bardzo delikatna. Od razu odczytany. Na pierwszą chwilę miałam wyrzucić, ale spojrzałam raz jeszcze i zauważyłam jak kreseczka się przebija. 🙂 dodam ze test zrobiłam ok 18, nie kupiłam nawet więcej. Jutro rano od razu polece kupić i zobaczymy. Ale byłaby niespodzianka. 😊

Ja widzę cień drugiej kreski. Moje testy przed okresem też podobnie wyglądały. Powtórz jutro z porannego moczu.

Jak na moje oko to leciutki duszek jest ale wygląda na testową - powinnaś uzbroić się w cierpliwość i potestować w dzień lub po dacie miesiączki:) trzymam kciuki i daj znać jak się sytuacja rozwinie:)

reklama
U mnie na tym teście też wyszedł taki cień cienia, robiłam test dość wcześnie, bo od pozytywnego testu miałam brać heparyne. Ten cień cienia kończy w piątek roczek 🙂

Mi nie zdażało się robić wcześniej. Koleżanka powiedziała ,ze to pewnie wczesna ciąża, bo tak miała. Jutro zrobię znowu i zobaczymy co wyjdzie. Jakby rzeczywiście ten cień okazał się prawdą, to ale byśmy mieli niespodziankę świąteczną. 😊

Do góry