reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kompletnie nie wiem jak się zabrać do uzupełniania listy.

Uzbierałam dość sporo rzeczy dla Filipa, po moim synku też Filipie. Większość to ubranka na 3-6 miesięcy - bluzki, sweterek, spodenki, body, pajace, dresy. Jest tych ciuchów chyba z 50sztuk i przyznam szczerze, że nie chce mi się tego segregować i liczyć. Wybaczycie? ;)
Poza tym zamierzam dodać:
Żel pod prysznic dla rodziców - 1szt.
Smoczki do butelki TT nr1 - 1 szt. , nr 2 - 2szt. (miałam wysłać butelkę aventa, ale jakaś dziewczyna pisała, że wysłała TT więc smoczki będą akurat),
Krem do pielęgnacji pupy - 1szt.
Krem do pielęgnacji ciała malucha - 1szt.
Oliwka - 1 szt.
Chusteczki nawilżane - 1szt.

Może coś jeszcze uda mi się dokupić w aptece - jakieś leki na gorączkę, sól morską do nosa czy coś takiego to dołożę.

Proszę o uzupełnienie za mnie listy, bo ja nie mam kompletnie do tego głowy i czasu. I z góry uprzedzam dociekania - pisząc co wysyłam nie przechwalam się. Po prostu tak mi prościej umieścić to tutaj.
Pozdrawiam :)

Paczka pójdzie jutro wieczorem, albo we wtorek :)

reklama
No i po wizycie u Zbyszkowej rodzinki. Było bardzo sympatycznie. Kasia i Zbyszek no i oczywiście Filipek to cudowni ludzie.Ciężko mi pojąć jak można oszukać tak wspaniałych ludzi. Cieszę się że mogliśmy z mężem zawieść im tyle potrzebnych rzeczy także dzięki Wam wspaniałe mamy które wczoraj dorzuciłyście swoje paczuszki.
No i oczywiście osobne podziękowania dla Was od Kasi i Zbyszka

asiacur - czy mozesz mi ta liste wyslac na mejla (PW) zeby mi nie umknela w natłoku pracy? :) :tak:

Panie Zbyszku za wiele nie moge pomóc bo sama mam nieciekawie z mała różnica mamy własny dom i nikt nas nie wyrzuci, na nas też się mops wypial ale sa jeszcze ludzie o dobrym sercu którzy pomagają.Wierze że w końcu uda się Panu stanąć na nogi .Proszę o adres jak dostane rodzinne to wyśle paczkę troche ubranek mi zostało po Matim.Wierze że szybko staniecie na nagi.
Pozdrawiam .

witam sie i ja :)

Ironia jak synek?

Rogalowa cieszę się ,że dojechaliscie do Zbyszka..
ja jadę w tą sobotę.
czekam na 2 paczki i jak dojdą to jedziemy..

Zbyszek-oki-wyslę:tak:

mama05 a teraz nie miała firanka jechać?? Dogadajcie się! No chyba że zrobicie mu wspólny nalot...hahahah Ale tak serio to dajcie znać która jedzie to jak będe coś mieć to jeszcze dorzucę.Pozdrawiam

no ja jadę w niedzielę z paczkami od Poznanianek i tym co sama zebrałam:tak:

Zbyszku pisałeś,że będziesz walczył o swoje pieniądze i właśnie pomyślałam,że z pewnościa będziesz potrzebował porad prawnych...a przecież na BB jest taki dział :
Porady prawnika

Firanka Ty jedziesz w niedzielę ??

Zbyszek-nie bedzie to problemem jak i w sobotę i w niedzielę bedziesz miał nalot??:))
wiadomo-Fifi jest mały i może Wam to przeszkadzać..
pisz śmiało...

Witam wszystkie mamy .dziekuje za paczki doszły Ogromnaaa pomoc .Nie bedzie problemu jak przyjedziecie w sobote i w niedziele .My cieszymy sie waszym towarzystwem i Filipek Też bo kto nie chciałby odwiedzin Przyjaciółek

reklama
zapłaciliśmy za mieszkanie spokój Dziekujemy wszystkim .jeszcze kilka priorytetowych długów i zaczynamy od zera :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry