reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dobrze że sprawa sie wyjaśniła i koniec kłótni;-)

Zbyszku wiesz jak to jest my baby kłócimy się i zawsze będziemy ale wiem dobrze że też zawsze sobie pomożemy taka nasza natura...Możemy się nienawidzić ale jakby przyszło co do czego żadna nie pozostanie obojętna a jakieś urazy, niesmak!? Kto by o tym pamiętał!? Przecież są ważniejsze sprawy i cele w życiu.

mam nadzieje że sie pogodzicie ni chciałbym żebyście przeze mnie ze sobą nie rozmawiały
pozdrawiam

Mama05 chciałam napisać,że paczka się odnalazła,wiem że poczułaś się jakobym Cię oskarżała,ale to było pytanie czy odebrałaś tę paczkę i w reszcie posta było moje zdanie na ten temat. Dlatego przepraszam,że w ogóle pytałam mój błąd.

doceniam Twój gest ..wiem,że przeprosić nie jest łatwo..
sprawa idzie w niepamięć...

napiszę jeszcze tylko jedno.......ja nikogo nie werbuję do pomocy-to ,że pisałam ,że idzie kolejny przelew czy ktoś zaoferował inna pomoc to przekazując to info bardzo się cieszyłam bo te osoby same do mnie pisały na pw..
ja podałam link do str.Zbyszka na wątku gdzie piszę i każda która chciała pomóc mogła to zrobić ...
a osoby piszące do mnie pw to bardzo często babeczki których wcześniej nie spotkałam na forum-są z innych wątków.

przed chwilą też dostałam pw z prośbą o nr konta Zbyszka...kolejna mamuska ,ktora chce pomóc... i to nie dzięki mnie ...

mam nadzieję dziewczyny ,że rozumiecie o co mi chodzi.

pozdrawiam wszystkie i idę na kawę ,wróciłam właśnie z pracy,ale chciałam się przywitać ;)

Ironia ale się napracowałaś z ta stronką-dobra robota ;)

dodałam rzeczy które spakowałam do paczki ale ich nie widzę:( wgl nie wiem czy pierwsze które wpisałam poleciały ponieważ nie napisałam kodu z obrazka jeśli można to jakoś spr. to proszę. Paczkę nadam w poniedziałek są rzeczy dla mamy taty dzidziusia oraz jedzonko dla rodziców.

pozdrawiam

ksiula + pryzsyedl do mnie jeden formularz pusty moze to twoj?

jeszcze raz napiszę - w tym momencie uzupełniacie formularz a ja recznie aktualizuje liste innej opcji poki co nie ma (sorry ale nie mialam czasu zeby posiedziec nad tym dłuzej)

lista rzeczy zaaktualizowana :tak: jesli ktos ma mozliwosc to fajnie byłoby dorzucic leki na gorączke i ból, wode, czy jajka mąke itd - takie rzeczy ktorych my nie możemy wysłac bo by nie przetrwały podróży.. :rofl2:

u nas znów kolejny raz jelitówka u Benia wiec tak z doskoku i wieczorami aktualizuje liste :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
ironia wysłałam chyba z 4 formularze bo na 1 sie nie mieściło pozwolisz ze wyśle ci na PW i dopiszesz bo ja blondynka jestem ;) a nie chce zaśmiecac;)

reklama
witam się niedzielnie ;)

Ironia zdrówka dla synka...jelitówka bardzo męczy -współczuję...

miłego dnia Wam życzę :)

Zbyszku mam nadzieję ,że od poniedziałku zaczną do Was spływać paczki:) kciuki za to trzymam :))&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry