reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mam taka nadzieje bo wpłacam całą tygodniówke i nie zostanie nam nic jak nie daca nam spokoju chociaz na tydzień to nie wiem

reklama
Witam panie Zbyszku

najwazniejsze ze jest praca reszta sie w koncu pomalutku poukłada , a firma windytyfikacyjna niech sie pan nie przejmuje zanim cos zdziałaja zdazy pan im pomału spłacac ,
Wiem cos o tym , mój pełnomocnik zostawił mi masakryczne długi , zabrali mi wszystko co mogli jak widze takie pisma to obrosłam w gruba skore nie mam innego wyjscia ,

Wspaniale ze dziewczyny pomagaja panu na ile je stac sa przecudowne a i wy w koncu sie pozbieracie wierze w to , mi kiedys powiedziała jedna forumowiczka ze jak Bóg daje nam dziecko to i daje na dziecko wierze ze tak bedzie , Modle sie za was i duzo zdrówka wam zycze

witam serdecznie. mam pytanie czy potrzebna jest jeszcze pomoc w jakiejkolwiek postaci... proszę o info na priv i jeśli można miejscowość żeby zorientować się jak moznaby dostarczyć chociaz małą paczuszke

witam ..
ja wczoraj spotkałam się z Tygrynką i mam paczki od kilku poznańskich mamusiek ;)
i ubranka i jedzonko;)

na poniedziałek jestem umówiona ze Zbyszkiem .

miłej słonecznej soboty życzę :)

Anecia witaj:)myślę ,że jak Zbyszek się pojawi na bb to Ci napisze co i jak-teraz pracuje więc jest rzadziej .

mama05 a z jakich okolic poznania jesteś? bo jeśli Pan Zbyszek mi odpisze to postaram sie coś zorganizować i zastanawiam się jak najlepiej to dostarczyć... ja mam rodziców w gnieźnie...

Witam z tej stromy Kasia mama Filipka ponieważ Zbyszek od rana do wieczorka w pracy. Wcześniej nie udzielałam sie w wątku ponieważ byłam załamana naszą sytuacją i nie miałam do tego głowy :-( ale juz jest lepiej dzięki wam kobietki ŚLICZNIE DZIĘKUJE Wszystkim mama i ich rodziną które sie z nami podzieliły dzięki wam przeganiam pomału doła, wstaje rano bo wiem ze warto!!
Buziaki od Filipka
Pozdrawiamy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry