reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mam taka nadzieje bo wpłacam całą tygodniówke i nie zostanie nam nic jak nie daca nam spokoju chociaz na tydzień to nie wiem

reklama
Witam panie Zbyszku

najwazniejsze ze jest praca reszta sie w koncu pomalutku poukłada , a firma windytyfikacyjna niech sie pan nie przejmuje zanim cos zdziałaja zdazy pan im pomału spłacac ,
Wiem cos o tym , mój pełnomocnik zostawił mi masakryczne długi , zabrali mi wszystko co mogli jak widze takie pisma to obrosłam w gruba skore nie mam innego wyjscia ,

Wspaniale ze dziewczyny pomagaja panu na ile je stac sa przecudowne a i wy w koncu sie pozbieracie wierze w to , mi kiedys powiedziała jedna forumowiczka ze jak Bóg daje nam dziecko to i daje na dziecko wierze ze tak bedzie , Modle sie za was i duzo zdrówka wam zycze

witam serdecznie. mam pytanie czy potrzebna jest jeszcze pomoc w jakiejkolwiek postaci... proszę o info na priv i jeśli można miejscowość żeby zorientować się jak moznaby dostarczyć chociaz małą paczuszke

witam ..
ja wczoraj spotkałam się z Tygrynką i mam paczki od kilku poznańskich mamusiek ;)
i ubranka i jedzonko;)

na poniedziałek jestem umówiona ze Zbyszkiem .

miłej słonecznej soboty życzę :)

Anecia witaj:)myślę ,że jak Zbyszek się pojawi na bb to Ci napisze co i jak-teraz pracuje więc jest rzadziej .

mama05 a z jakich okolic poznania jesteś? bo jeśli Pan Zbyszek mi odpisze to postaram sie coś zorganizować i zastanawiam się jak najlepiej to dostarczyć... ja mam rodziców w gnieźnie...

Witam z tej stromy Kasia mama Filipka ponieważ Zbyszek od rana do wieczorka w pracy. Wcześniej nie udzielałam sie w wątku ponieważ byłam załamana naszą sytuacją i nie miałam do tego głowy :-( ale juz jest lepiej dzięki wam kobietki ŚLICZNIE DZIĘKUJE Wszystkim mama i ich rodziną które sie z nami podzieliły dzięki wam przeganiam pomału doła, wstaje rano bo wiem ze warto!!
Buziaki od Filipka
Pozdrawiamy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry