reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dawno mnie tu nie było, więc musiałam doczytać zaległości :)
Zbyszku - cieszę się, że masz pracę i pomoc wciąż nadchodzi, idzie wiosna, słoneczko do nas coraz częściej zagląda - pełen optymizm :)! Pytałeś o operację. Wiem, że mojej koleżanki synek miał to co Filipek. Podobno szybko się goi i dziecko zapomina o wszystkim. Nie znam szczegółów ale jak będziesz chciał to podpytam.

Co do dyskusji, która już nie po raz pierwszy się tutaj wywiązała. Rozumiem potrzebę usłyszenia/przeczytania słowa DZIĘKUJĘ pod swoim adresem na forum. Nadrobiłam dzisiaj wiele stron tego wątku i bardzo często pojawia się słowo DZIĘKUJĘ od Zbyszka. Nie za każdym razem jest ono kierowane imiennie/nickowo, ale przecież nie to jest najważniejsze. Przecież nas jest tu masa a Zbyszek tylko jeden - jemu trudniej jest zapanować nad tymi wszystkimi postami, podziękowaniami.

Zbyszku - dobrej nocki. Pozdrowienia dla żonki i uściski dla Filipka :)

reklama
Kurde niszcześcia chodza parami .Już myslałem że bedzie powoli się układac a tu znowu problem .Wracam dziś z pracy otwieram skrzynke pocztową a tam list od Firmy windykacyjnej .Cholera jak długo jeszcze .Zapomniałem o tym długu .tyle się ostatnio działo .bede miał w sobotę tygodniówke ale to mi nie starczy .Jak ktoś potzrebuje taniego auta na dojazd do pracy sprzedam swoje Bardzo Pilnie
Pozdrawiam was kobitki

Panie Zbyszku proszę się nie poddawać.
Ważne że ma Pan już pracę. Że będzie jakiś stały dochód.
Z tego co wiem firmy windykacyjne są cierpliwe i nie nalegają na natychmiastową wpłatę. Wystarczy że Pan do nich zadzwoni i dogada się jakoś. Choć może jest i tak że wszystko zależy od wielkości długu.
Początki są najtrudniejsze, wiem po mojej rodzinie. Odkąd mąż stracił pracę i zarabia teraz podstawę wszystko wywróciło się nam do góry nogami.
Kibicuje Panu i trzymam kciuki.
Proszę pozdrowić żonę i uściskać Filipka.

tak tylko to właśnie jak już pisałe zapomniałem całkowicie bo zbieralismy na mieszkanie .na raty mi rozxłożyli i 3 juz nie zapłaciłem wiec chcą całośc
Lipa .Dla mnie ostatnio takie problemy to chleb powszedni niestety Musze jakoś dac radę

heja :D dawno mnie tu nie było ! :)

dziękuje za pamiec o mnie - u Benia znacznie lepiej chyba tak na mleko reaguje wiec je go znacnzie mniej ;-)

Super Zbyszku że masz już pracę, a windykacją się nie przejmuj - wazne zeby sie do nich odezwał a nie odwlekał :tak:

A co do dyskusji która się wywiązała...no cóż... żal.pl :confused2: czy wy znudzone kuro-matki nie macie co robic tylko dowalać innym? DOH !! jeśli komus jest z tego powodu zle ze ktos inny dostaje - niech nie pomaga i już i nie wypisuje bzdur - tym bardziej ze sytuacja Zbyszka jest powtwierdzona przez BB.

chce to pomagam, nie to nie pomagam ot tyle z mojej strony..

przepraszam ze tak dlugo mnie nie było.. ale młody jest taki marudny ze mam ochote go schowac do szafy i wyciągnac jak bedzie miał 18 lat :no:

Zbyszku my dziś z Emilką zrobiłyśmy sobie spacer na pocztę i poszła do was jeszcze jedna paczuszka - tym razem to co uzbierały moje koleżanki, ja jestem tylko posłańcem ;)

Panie Zbyszku zadzwonic do firmy i sie dogadac,,ja tez tak mialam..ale w sumie zalezy jaka firma...ale sprobowac warto:)
zycze powodzenia

koralikowa dzwoniłem nie dogadałem sie ale wpłace im tyle ile mam i powinno to zatrzymac windykacje na jakiś czas :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry