reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie osądzajmy za szybko, nie znamy przecież prawdy, a wersję każdy ma swoją. Jeśli prawdą jest to co napisała Rogalowa (nie posądzam jej o kłamstwo, ale może jej znajomy też ma tylko jedną z wersji, sam przecież na siebie nie powie nic złego) to jest mi bardzo przykro. Ale może prawdą jest to co napisała Kasia? Dopóki nie znamy faktów (nie wersji) postarajmy się przynajmniej nie rzucać oskarżeń.

reklama
To może wytłumaczcie Nam co się działo z tymi wszystkim paczkami które otrzymaliście,że Zbyszek twierdzi że dostaliście w ostatnim czasie tylko 2 paczki gdzie wiemy,że było ich na pewno więcej. Poza tym znamy Macieja i jego pracowników i można by zrobić konfrontację,a poza tym nie wspominajmy o tym,że to co napisałaś podchodzi teraz pod pomówienia i sprawa z powódzctwa cywilnego również może się znaleźć...Tak pięknie piszecie o pomocy itd,a dlaczego jak dostaliście 2 wózki ode mnie i Rogalowej po 1 nie zaproponowaliście,że jednej z potrzebujących mam na forum nie podarujecie jednego?

Ostatnia edycja:
Kolejnym dowodem na to ze Zbyszek pracuje jest to ze wczoraj po rracy sp[otkał sie z mamA05 i jesterm pewna ze ona to potwierdzi!!

mama05 potwierdziła,że Zbyszek pracuje gdzie indziej,a szkoda tylko,że Zbyszek nie potrafił zadzwonić i powiedzieć,że odchodzi tylko kłamał,że miałaś operację wyrostka robaczkowego!!! Może przedstaw nam na to też dokumenty!!!

Czytam ten wątek już jakiś czas i nie chce mi się wierzyć ,że takie numery tu się dzieją.Dlaczego Zbyszek nie poinformował Rogalowej że znalazł nową pracę to jest nie w porządku jak również fakt zasłaniania się brakiem mleka dla dziecka. Na tym forum jest wiele dziewczyn które mają podobne problemy i też brakuje im na mleko i nie proszą o pomoc.Traktowanie nieludzkie tzn jakie ,wydaje mi się że pan Zbyszek nie potrafił być w roli podwładnego bo sam miał firmę.Nieludzkie to było zachowanie gdy pracowaca mojego męża najpierw go zatrudnił wiedząc że ma problemy zdrowotne epilepsja a póżniej się wyśmiewał że ma zawiechy to jest nieludzkie.

wyslę dokumenty do administratora nie nie bede odpisywac na te pomówienia!!!

firanka chcesz te wózki spowrotem?

Firanka i Rogalowa juz raz oskarżyłyscie nie winna osobe na tym wątku o kradziesz paczki z oskarżeniami u was widze ze jest szybko gorzej z przeprosinami!!!!

proszę wszystkich by powstrzymali się od komentarzy do momentu w którym otrzymamy dokumenty.

Proszę też o rzetelne wyjaśnienie Państwa sytuacji , Panie Zbyszku na maila redakcji.

Pozdrawiam

Nie nie chcę napisałam tylko jak wygląda sprawa. Jeśli chodzi o mama05 to przeczytaj dokładnie,a zobaczysz że przeprosiłam Ją.

reklama
a co do dzielenia sie to wczoraj jeszcze przed dą afera Zbyszek spotkał sie z mama05 i dał jej 2 pełne kartony rzeczy których mieliśmy za duzo aby dała innym potrzebującym!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry