reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tygrynko wysłałam wczoraj Krklisz swoje zdjęcie,zresztą zaraz się dowiemy kto się podaje ze mnie i robi ze mnie złodzieje bo właśnie napisałam PW do Bestyji w tej sprawie,a myślę,że po IP dojdziemy prawdy:sorry2:

Panie Zbyszku proszę się w ogóle nie przejmować, w takim miejscu gdzie jest takie natężenie kobiet, o kłótnię bardzo łatwo ;) ale mam nadzieję, że zaraz wszystkie dojdziemy do ładu i składu!
Dla mnie taka lista jest potrzebna, bo nie chcę się zdublować lub kupić rzeczy niepotrzebnych maluszkowi czy Wam, a z racji tego, że nasza paczka przyjedzie z Poznania, to pomyślałam, że może jakieś jedzenie, które wcale nie musi być długoterminowe?? Postanowiłyśmy z dziewczynami, że poczekamy do przyszłego tygodnia, do poniedziałku, wtedy już powinno większość paczek dojść i będzie wiadomo co dalej jest potrzebne :)

edit: Firanka i bardzo dobrze zrobiłaś! jakoś mnie to dotknęło, nawet nie chce mi się wierzyć że ludzie takie rzeczy robią, podpinają się pod innych pomagających :// mam tylko nadzieję, że ta osoba nie przywłaszczyła sobie tych rzeczy i przekaże je tam gdzie trzeba ://

Ostatnia edycja:
Dzisiaj idzie paczka ode mnie, spakowane są ciuszki (bluzax2, bluzeczka na krótki rękawek, pajac na 74cmx2, body na 74, body na 68 z długim rękawem, 3 pary rajstop - jedna na teraz, dwie większe -, skarpetki antypoślizgowe jak Filipek zacznie pełzać), śpiworek (może być do łóżeczka albo do wózka) Bobotic, Debridat ze strzykawkę do podania, Pedicetamol, krem od wiatru i zimna do buzi, mydełko Bambino, Emolient Allerco, balsamx2 ale jeden to raczej dla p. Kasi, płatki mydlane do prania, pasta do zębów, sporo próbek różnych kosmetyków pielęgnacyjnych, herbata, woreczki z kaszą jęczmienną, budynie (a co, coś słodkiego na osłodę życia zawsze się przyda ;)), no i mleczko Bebiko1. Herbatki nie daję w takim razie bo mam koperek Hipp a skoro Filipek nie chce to mu nie wmuszajmy ;)

A w przyszłym tygodniu pójdzie paczka składkowa od moich koleżanek, jeszcze nie wiem do konca co się uzbiera ale na pewno mleko i pieluchy.

Ja napisałam do Pana Zbyszka na pw. też pomogę na tyle, na ile będę mogła. Dam znać co wyślę, ale przypuszczam, że koło poniedziałku dopiero. w weekend zrobię przegląd rzeczy. I ewentualnie coś dokupię.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry