reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tygrynko wysłałam wczoraj Krklisz swoje zdjęcie,zresztą zaraz się dowiemy kto się podaje ze mnie i robi ze mnie złodzieje bo właśnie napisałam PW do Bestyji w tej sprawie,a myślę,że po IP dojdziemy prawdy:sorry2:

Panie Zbyszku proszę się w ogóle nie przejmować, w takim miejscu gdzie jest takie natężenie kobiet, o kłótnię bardzo łatwo ;) ale mam nadzieję, że zaraz wszystkie dojdziemy do ładu i składu!
Dla mnie taka lista jest potrzebna, bo nie chcę się zdublować lub kupić rzeczy niepotrzebnych maluszkowi czy Wam, a z racji tego, że nasza paczka przyjedzie z Poznania, to pomyślałam, że może jakieś jedzenie, które wcale nie musi być długoterminowe?? Postanowiłyśmy z dziewczynami, że poczekamy do przyszłego tygodnia, do poniedziałku, wtedy już powinno większość paczek dojść i będzie wiadomo co dalej jest potrzebne :)

edit: Firanka i bardzo dobrze zrobiłaś! jakoś mnie to dotknęło, nawet nie chce mi się wierzyć że ludzie takie rzeczy robią, podpinają się pod innych pomagających :// mam tylko nadzieję, że ta osoba nie przywłaszczyła sobie tych rzeczy i przekaże je tam gdzie trzeba ://

Ostatnia edycja:
Dzisiaj idzie paczka ode mnie, spakowane są ciuszki (bluzax2, bluzeczka na krótki rękawek, pajac na 74cmx2, body na 74, body na 68 z długim rękawem, 3 pary rajstop - jedna na teraz, dwie większe -, skarpetki antypoślizgowe jak Filipek zacznie pełzać), śpiworek (może być do łóżeczka albo do wózka) Bobotic, Debridat ze strzykawkę do podania, Pedicetamol, krem od wiatru i zimna do buzi, mydełko Bambino, Emolient Allerco, balsamx2 ale jeden to raczej dla p. Kasi, płatki mydlane do prania, pasta do zębów, sporo próbek różnych kosmetyków pielęgnacyjnych, herbata, woreczki z kaszą jęczmienną, budynie (a co, coś słodkiego na osłodę życia zawsze się przyda ;)), no i mleczko Bebiko1. Herbatki nie daję w takim razie bo mam koperek Hipp a skoro Filipek nie chce to mu nie wmuszajmy ;)

A w przyszłym tygodniu pójdzie paczka składkowa od moich koleżanek, jeszcze nie wiem do konca co się uzbiera ale na pewno mleko i pieluchy.

Ja napisałam do Pana Zbyszka na pw. też pomogę na tyle, na ile będę mogła. Dam znać co wyślę, ale przypuszczam, że koło poniedziałku dopiero. w weekend zrobię przegląd rzeczy. I ewentualnie coś dokupię.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry