Tata Filipa
Fanka BB :)
wysłałem wiadomosci na priv
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też jestem ciekawa bo jutro idę na zakupy ze znajomymi którzy zaoferowali pomoc i chciałabym kupić pieluchy. a czy z rozm 3 tak szybko dzieci wyrastają ?? wydawało mi się że w tym rozm dziecko chodzi najdłużej!?
Izi pewnie ;-)
Pomocy na schaboszczaki przyjdzie jeszcze czas
Inka opłaca się jeszcze kupować w Auchan,ja jak kupuję to te duże bo bardziej ekonomiczne.
Rogalowa napisz co zebrałaś w tej chwili,żebyśmy nie zdbublowali się niepotrzebnie np,że będzie 20 opakowań pieluszek 3,a za chwilkę Filipek wskoczy w 4
Wiem,że to nie miejsce na tego typu posty,ale Mama05 czy Ty czasem nie odbierałaś dzisiaj paczki dla Zbyszka od Krklsz? Jeśli tak to wiedz,że żal mi Ciebie,przechwalasz się wszystkim co tutaj się dzieje,a tak naprawdę Rogalowa zaczęła akcję na FB tydzień temu nadałyśmy temat dalej jakoś nie chwaląc się tym, od Tygrynki dowiedziałam się co zrobić dalej,napisałam do Bestyji,która dała namiary na redakcję. Jak tylko dowiedziałam się,że powstał wątek nadałam temat Poznanianką ,Grudnióweczką , dziołchy Kochane podały hasło dalej i dalej,a czytając Twoje niektóre posty mam wrażenie jakbyś Ty miała na celu pokazanie jaka to nie jesteś,gdzie typowo wszyscy chcą pomóc i nikt się tym nie chwali bo każdy to robi prosto z serca,a niekiedy mam wrażenie,że piszesz te Twoje osiągnięcia po to żeby nie wiem Zbyszek poczuł się głupio,czy jak?
No w końcu znalazł się ktoś kto napisał prawdę. Czytając komentarze mamy05 aż gotowało się we mnie czy to o to naprawde chodziło w tym wszystkim? Wszystkie pomagamy ile możemy ale tylko Mama05 tak bardzo sie tym wszystkich chwali...masakra
mama05 przykro mi że muszę to napisać ale twoje zachowanie jest nie na miejscu....chwalisz się każdą rzeczą którą kupiłaś czy zalatwiłaś....czego oczekujesz ? że publicznie wszyscy bedą cię chwalić ? wiele jest osób z tego co widzę które sie zaangażowały i nie afiszują się tak tym...dam Ci radę TROCHĘ SKROMNOŚCI
mama05 zapytałam czy odebrałaś jakąś paczkę podając się za mnie,bo niestety ktoś tak zrobił,a nie że Cię oczerniam. Jeśli chodzi o mojego postaw to wiedz,że bardzo dużo osób dzięki Twoim przechwałką czuje się gorszych,że mogą dołożyć tylko minimalną cegiełkę,a nie tak jak wieczne chwaląca się mama05,czego to nie załatwiła i kogo to nie zwerbowała,a chyba nie o to chodzi prawda? Jeśli masz naprawdę chęci pomagać to nikt nie uważa tego,za coś złego,ale zamiast wpędzać nas w poczucie winy,że nie możemy być takie wspaniałe jak Ty "która wyssała z mlekiem matki pomaganie innym" to zamiast przechwalać się stwórz listę tego co dostaje Zbyszek i ja aktualizuj itp