reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
firanka nie będę z tobą dyskutować bo widzę ,że nie widzieć czemu- jesteś na mnie cięta...

jak któraś osóbka jeszcze napisze do mnie pw to ja juz bedę tylko Zbyszka na pw informować o tym..

nie zniechecisz mnie do pomocy Jemu..

to nie jest chwalenie tylko podanie informacji ,że są osoby które czyaja watek ,ale nie piszą tylko odezwały się do mnie na pw-a ja jak już to dzis napisałam ...przekazuję informację ,że są kolejne osoby chętne..

czemu Ty jesteś taka zacięta??????/co ja Ci zrobiłam??????????/

Ostatnia edycja:
reklama
firanka - rowniez proponuje jak Mla -zebyscie nie zasmiecały wątku i załatwiły to na PW a nie na forum.. to zdecydowanie nie na miejscu..

Zbyszku - no te pieluszki niestety beda juz za małe szkoda :( :zawstydzona/y: ale byłam dzis w sklepie i mam nadzieje ze sie przydadza dla was małe produkty :

Lista spożywki - makaron - zupki - koncentrat pomidorowy - (na pewno starczy na kilka pomidorowek) proszek do prania, herbata, pasta do zebow, pasztecik w opakowaniu i kisiel truskawkowy - nie wiele tego ale mam nadzieje ze sie przyda...

jutro jeszcze przepatrze buciki i ciuszki (chociaz ja neistety nosze wiekszy rozmiar :zawstydzona/y:) a czy żona nie potrzebuje jakis higienicznych rzeczy? podpaski tampony itd? ;-)

dziewczyny - moze byc zrobic jakas taka liste w google document z mozliwoscia edycji dla kazdego i kazdy by wpisywal swoj nick co kupil a co jeszcze zostaje do kupienia? - moge cos takiego stworzyc :tak:

Mama05 jesteś śmieszna nie warto z Tobą pisać bo jak widać masz wielkie mniemanie o sobie i nie widzisz,że to forum i każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania! Ponad to nie wiem,czy wiesz ale nikt nikogo nie chce zniechęcać do pomocy,ale właśnie chodzi o to,że nie musisz pisać co po chwilkę postów,że to załatwiłaś,tego namówiłaś bo nie o to chodzi,chodzi o niesienie pomocy,a nie chwalenie się!

Dziewczyny ja na daną chwile mam 2 duże i 2 małe paczki pieluszek w rozmiarze 3 (4-9kg)8 paczek mleka bebiko1,2 duże cherbatki i 2 małe cherbatki,chusteczki do pupy,jakieś kosmetyki,jest troszke ciuszków buciki dla maluszka, jest wózek (od firany) ,są 2 wielkie worki ubrań dla rodziców. Dziś odbieram paczke z mlekiem, herbatką i chusteczkami. W niedzielę mam jeszcze dostać pieluszki i jakieś ciuszki więc kobitki możecie zweryfikować co dostają.

a to co jest???????????????????
chwalenie się czy informowanie???????????

ja odczytałam to jak informowanie ale ty moje posty odczytujesz jak chwalenie.....

Ironia cześć :)

Masz pecha, bo nie tylko ja,ale znaczna ilość osób! koniec tematu,niektóre osoby nie potrafią znieść krytyki niestety:no:

a to co jest???????????????????
chwalenie się czy informowanie???????????

ja odczytałam to jak informowanie ale ty moje posty odczytujesz jak chwalenie.....

Ironia cześć :)

Przeczytaj cały watek...dziewczyna prosiła bym podała co ma bo chce dzis zrobić zakupy i nie chce by sie powtarzały...

Dziewczyny to naprawdę zrobiło się niesmaczne, przestańcie. Teraz nie ma już sensu dyskusja między Wami, bo każda jest zła i nic mądrego się nie napisze, a na takie rzeczy to nie jest miejsce tutaj.. Przykro mi, bo ucieszyłam się, że można spotkać tyle pomocnych Poznanianek, a tutaj takie problemy.. ale rozumiem jedną i drugą - Firanka ma prawo być wściekła bo ktoś w jej imieniu odebrał paczkę (sprawdź to koniecznie!! nawet wypytaj Krklisz jak ta osoba wyglądała i co wzięła, a potem sprawdź czy to dotarło do Pana Zbyszka, bo inaczej jest to zwykła kradzież!), ale z kolei wierzyć mi się nie chce że Mama05 się przechwala, bo spotkałam ją przy innych okazjach pomocowych i wiem, że naprawdę pomaga, więc może ma taki styl pisania? Skupmy się tutaj na pomocy i tyle. Może niech jedna się podejmie zrobienia listy i jak ktoś coś kupi, wyśle to niech daje jej znać i ona będzie odhaczać i co jakiś czas wklejać aktualną listę? A zaznaczanie która co kupiła chyba nie ma sensu, może zniechęcić inne, które za dużo dać nie mogą a chciałyby cokolwiek...

szkoda moich nerwów..

Dziewczyno na grudzień 2011 nie jedna mam wyraziła swoje zdanie na temat twoich wpisów.7 mam podziekowało za wpis czyli także uważają że to co robisz nie jest szczere i do końca na miejscu tylko nie mają odwagi tego napisać. Więc się zastanów czy to wszystko jest szczere...

KONIEC TEMATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Przykro Mi ze kłócicie sie z naszego powodu .Prosze przestańcie .Jeżeli chcecie zebym sporządził listę oczywiście zrobie ja jak otrzymam paczki.I informuje was że jeżeli bedzie czegoś za duzo oddam to potrzebujacym .bo zaczynam odbierac te wpisy jako katrolę zybyśmy czasami za duzo nie otzrymali .Ja prosiłem tylko o pomoc w każdej postaci.jak ktoś ma kontakt z carolineee osobisty i może odebra od nas ciuszki po Filipku dla niej to zapraszam .pomaga ona na innym watku ale mnie nie stac na wysysłke mam dwie siatki ciuszków.jeszcze raz zaznaczam że nie zalezy mi na tym żeby nagłabac jak najwiecej
pozdrawiam
i sam uwazam że taka lista to super sprawa ale na podstawie tego co nam jeszcze potrzebne bo na chwile obecna wszystkiego jeszcze potrzebujemy i dlatego wam odpisuje wszystko .nie chce żaraz byc źle odebrany na forum
Kobitki koniec kłutni:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry