reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
To dobre pytanie!
Przede wszystkim nazwą ;)
Ale tak poważnie, to kwaśnicę powinnaś gotowac na wodzie, w której kapusta była kiszona. Oczywiście mam na myśli tylko taka wodę , w której sama kisiłaś, nigdy w życiu sklepowej.
Poza tym kolejność wykonywania czynności jest troszkę inna i wkładki bardziej górlaskie są oczywiściwe w kwaśnicy, ale zasmażkę robi się do jednej i drugiej zupki. Poza tym każda zupka mięsana jest dużo lepsza z zasmażką, jarzynówka zreszta też. Tyle, że oczywiście wartość kaloryczna wzrasta również ;)
 
Dla mnie raczej wartość kaloryczna jest mało istotna byle by to było mniam,mniam ;D także zrobię go z zasmażką.Dzięki za pomoc
 
reklama
Do góry