reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
To dobre pytanie!
Przede wszystkim nazwą ;)
Ale tak poważnie, to kwaśnicę powinnaś gotowac na wodzie, w której kapusta była kiszona. Oczywiście mam na myśli tylko taka wodę , w której sama kisiłaś, nigdy w życiu sklepowej.
Poza tym kolejność wykonywania czynności jest troszkę inna i wkładki bardziej górlaskie są oczywiściwe w kwaśnicy, ale zasmażkę robi się do jednej i drugiej zupki. Poza tym każda zupka mięsana jest dużo lepsza z zasmażką, jarzynówka zreszta też. Tyle, że oczywiście wartość kaloryczna wzrasta również ;)
 
Dla mnie raczej wartość kaloryczna jest mało istotna byle by to było mniam,mniam ;D także zrobię go z zasmażką.Dzięki za pomoc
 
reklama
Do góry