reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Propozycje obiadków i deserów

Ale mnie wzielo na zapiekanki...jak mezus wroci jade po bagietke dlugasna do Auchanu i pieczarki.....mniam ...z ketchupem i serem......

reklama
malgos nie zrobilam jeszcze zupy, bo na sobote wymyslilismy zakupy i zalanowal obiadek u wlocha :)
W niedziele juz musialam zrobic Canelloni, bo miesko sie rozmrozilo, ale kupilam w sobote wszystko do zupy - robie jutro :)

Magda25 takich eksperymentów w ciąży to jeszcze nie robiłam ;D
Mój mężuś odsypia nockę a ja idę przygotować wszystko do grilla...to już chyba ostatni w tym roku,jest piękna pogoda i chłodno...cudowna jesień.Zamarynuję sobie mięsko na szaszłyki, podgotuję ziemniaczki na grill i zrobię chlebek czosnkowy!!!Mniam,mniam,mniam...

Magda, a już myślałam, że tylko ja mam dziwne zachcianki jedzeniowe. Mój mąż nie może czasami patrzeć, jakie robię remiksy ;D Nóżki, ocet, krówki..  to brzmi interesująco ;D

reklama
upełnie zachcianki, wszystko ejst tak jak przed ciążą, niegdy nie lubiłąm ryb i nadal nie lubię, a więc nic nie uległo zmianie, tylko trochę wiecej słodyczy wżeram.
(ale to tak na pocieszenie) :p

Do góry